Reaguji na veronikapeckova:
Když jím víc, tloustnu.. když jím takhle, tloustnu..

arrow
profile_image
Příšera
od 9. 3. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na yankeecandle: No máme podobnej problém, ačkoliv já vážím cca o 30kg víc než ty (soudě podle fotky).

Reaguji na Příšera:
Začínám být zoufalá a taky trošku naštvaná, když vidím, jak se lidi okolo mě ládují a CO jí a polovina z nich je o moc štíhlejších než já.
Nevím, co mám ještě dělat.
Mám teď zkouškové a sedím na zadku, tak aspoň chodím po bytě nebo dělám výpady apod.

Vážím nějakých 60-61kg a nejde to dolů.
Když jím ,,normálně''- nepřejídám se, ale jím pečivo, občas smažené, občas hořkou čokoládu, mám cca velikost 42-44 ( a to jsem se zdaleka necpala fastfoodem,nejedla každý den sladké, omáčky a knedlíky, bílé pečivo..)
Teď mám řekněme 36 (když je velká) nebo 38, a to se hodně omezuji.

Připadá mi, že jsem ,,zhřešila'', když si dám něco s moukou, ořechy, agáve nebo datlový sirup či kalorické ovoce.
Kdybych tohle nejedla a zmenšila porce, možná mám jednou tu vysněnou váhu (i když to o váze není, takže to berte trochu s nadsázkou).

Nepřipadám si už skoro normální a.. taky mi to nepřipadá moc fér

arrow
profile_image
Příšera
od 9. 3. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na yankeecandle: Hm, no já jsem zas docela zoufalá z toho, jak se tu snaží zhubnout holky, co mají 60 kilo, co já bych za to dala já vážím 81, i když teda něco z toho jsou prsa (mám přírodní šestky) a ráda bych dolezla právě na 60, níž už ne, protože prsa mi nehubnou, tak abych se pak nepřevážila

arrow
profile_image
deidree
od 10. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky. Sleduju vás už více než rok - hodně jste mi pomohly s jídelníčkem, i když se přiznám, že ho nedodržuju tak přísně jako vy Hubnout jsem začala začátkem minulého roku - plavat, běhat, hodně chodit.. Snažím se jíst zdravěji. Nevím přesně, kolik jsem měla, ale nejvíc jsem na váze viděla 74 kg, teď mám 60 kg na 168 cm. Potřebovala bych hodně zpevňovat - ještě jsem pořádně nezačala s posilováním - zatím střídám pouze to plavání a běh. Dám sem na chvíli fotky - první je focená skoro před třemi lety, ostatní dnes.. Díky moc za skvělou diskuzi a přeji všem hodně úspěchů a radosti z hubnutí

Reaguji na deidree: ty jo tak to je mazec, gratuluju čččřžý

Reaguji na yankeecandle: no ty se spíš jen tak vidíš

arrow
profile_image
Didinka5
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji yankeecandle: Nepřipadám si už skoro normální a..

Neber to špatně, ale ono to taky normální není. Doporučila bych ti dvě věci - zaprvé dobrého nutričního terapeuta, který ti vysvětlí, že to není o tom jíst co nejmíň, ale naopak si vhodným a dostatečným (!) jídlem a sportem rozjet metabolismus a dát tělu vše, co potřebuje. Potom nebudeš muset závidět ostatním, že jí víc. Jasně, může se ti třeba na chvíli hubnutí zastavit, než si tělo zvykne, ale myslím, že to stojí za to. A zadruhé, pokud to nezvládneš sama, vyhledej nějakou psychologickou pomoc, tohle zavání nějakou poruchou příjmu potravy.

Určitě tě nechci nějak shazovat nebo na tebe útočit, jen poradit, když vidím, jak se s tím trápíš. Měla jsem kdysi podobný problém, nyní vážím stejně jako ty (na 174 cm), dříve jsem mívala kolem 70, ale jím dvakrát tolik. A zpětně svého "zabedněného" období lituju, řešila jsem jenom jídlo a hubnutí a přišla o spoustu skvělých věcí v životě.

Držím palce!

Reaguji na Didinka5:
Ale já jím takhle asi jen pár týdnů, zpomalený metabolismus určitě nemám,protože nejdu pod bazál a hýbu se. Psala jsem tu, že jsem byla na zákroku s žílama, ale předtím jsem cvičila 5x týdně a pomalu se do toho zase dostávám.
Vím, že jíst málo je blbost.. jde mi o to, že když jím jako ostatní, jsem tlustší než většina z nich. Celá naše rodina je silnější, takže pokud chci být štíhlá, musím prostě přemýšlet o tom, co jím.
Vždyť i v některých dílech jste to, co jíte byly lidé s mohutnější kostrou a sklonem přibírat. Já kdybych se nehlídala, mám minimálně 80kg. Nikdy nebudu moct jíst mekáče a sladké. To jsem si užila jako malá a i když jsem cvičila 6x týdně vrcholovou gymnastiku, byla jsem silnější než ostatní děti.
O to mi jde. Víš?
nechci se na nic vymlouvat, jen už kolikrát nevím, co změnit.

- vím, že mám s jídlem trošičku problém- kvůli neustálým posměškům odmalička, ale PPP bych to nenazvala.. nechci být kostra, miluju jídlo

Reaguji na deidree:
Juu Tleskám! Tělo jakoby omládlo o 10let, šikula

arrow
profile_image
Didinka5
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na yankeecandle:
Chápu jak to myslíš, taky nikdy nebudu taková ta křehotinka, holt na to nemám kostru. Ale pořád jsem přesvědčena, že tvůj jídelníček není dostačující. To, že si vyčítáš dobrou vlákninu s mlékem na snídani, není úplně v pořádku.
Nebudu tě nijak přesvědčovat ani nabádat, je to tvoje cesta, ale je to hodně o psychice - když si budeš pořád opakovat, že si nemůžeš dovolit tohle a támhleto, tak to asi lepší nebude.

Reaguji na Didinka5:
Vyčítám si spíš ty muffiny. Až budu udržovat, klidně si je dám.
Asi jsem trochu cvok, co?
Na večeři si dám ještě pstruha..

arrow
profile_image
Příšera
od 9. 3. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na deidree: vypadáš fakt super, jsi dobrá...to já sem svoje fotky dát nemůžu, fakt by vám z toho bylo asi trošku špatně

Já taky nebudu nikdy křehotinka, 1. prsa mi prostě nehubnou ani o kousek a mít 50kg a šestky prsa, to bych si na ně musela pořídit nosiče...2. mám široký záda po mamce, takže vždycky budu mohutnější, ale na 60kg bych se chtěla dostat...ze 105kg by to docela šlo, ne?

arrow
profile_image
Didinka5
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na yankeecandle:
Spíš máš asi trochu sklony k perfekcionismu, ber to víc s nadhledem. Ty muffiny si dopřej klidně na snídani (ve většině jídelníčcích ti na snídani a někdy i celé dopoledne či u oběda chybí pomalé sacharidy - vločky, pečivo, celozrnné cereálie, proto ti to občas ujede a saháš po nich odpoledne).

A pstruha dej, obsahuje spoustu prospěšných látek, mimo jiné i pro mozek, což se teď v období zkoušek určitě hodí.

arrow
profile_image
Didinka5
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Příšera: Určitě budeš kočka i s 60 kg. Musíme taky trochu více respektovat své tělo a být rády, že nám funguje a né ho hnát do extrémů, které mu nejsou přirozené jenom proto, že nám se to líbí.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené