arrow
profile_image
Harakiri
od 30. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na veryska:
No upřímně, sice tam byla u toho taková knížečka receptů, ale já zatím jen brambory-hranolky, americké, krokety. Prý by se tam měla udělat i čína apod, ale já dám přednost teflonové pánvi. No ale určitě mě těší, že si můžu dát hranolky a vůbec nemít černé svědomí, tedy pokud na to nekypnu hromadu tatarky.

arrow
profile_image
vilaamalka
od 18. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Uděláš v tom malé kousky proto, že je tam taková míchací cosi a o řízek či flákotu by se to prostě zaseklo, stejně tak třeba květák (nebo by z něj bylo cosi deformovaného, je měkčí než to maso). Leda by se ta "míchačka" (fakt nevím, jak se to jmenuje) dala vyndat - což nevím.
Moc neholduju takovým výmyslům, ve kterých člověk dělá párkrát a pak jen v kuchyni zabírají místo.
Mno a dávat do toho předsmažený hranolky - to si nepomůžeš se lžičkou oleje, protože ten je už v nich. Leda by se ti je chtělo dělat z brambor.
A k těm hranolkám s paprikou - měla jsem za to, že tam to koření docela divoce poletuje?

Právě v tom poprvé chytám hranolky, tak uvidíme. Ale už teď voní báječně.

Jsou vynikající. Vůbec nejsou mastné, ale ani suché. Nechala jsem je tam asi 35min, protože mam ráda křupavé hranolky a jsem moc spokojená. Brzy zkusím něco jiného zase.

arrow
profile_image
Petulaa
od 1. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

92

Reaguji na Charlotte:
..určitě piš dál, co si v tom všechno zvládla udělat a jaké to bylo. Jsem velmi zvědavá, teprve totiž zvažuji nákup, aby mi to doma pak jen nestálo a neprášilo se na to Fritézu jsem ještě nikdy neměla a nekupovala, tohle bude první tak nevím právě zda jít rovnou do téhle anebo radši do klasické. Takže informuj dále, díky moc

Tak momentálně zkouším americké brambory a musím říct, že jsem maximálně spokojená. Udělala jsem je se sluokou na malé kousky a jsou krásně křupavé už teď. Ještě je tam chvilku nechám, ale už jen pro dopečení.

arrow
profile_image
funicka
od 7. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Také se přidám. Fritézu máme od Vánoc a jsem s ní nadmíru spokojená. Hranolky jsou skvělé, nejsou mastné a chuť je krásně "bramborová". Také už jsem dělala takovou směs (kuřecí maso, brambory, rajčata a koření) - bylo to fantastický.
Za mě určitě ano, stojí za to si jí pořídit (přestože jsem sama původně dlouho váhala)

arrow
profile_image
M_martina mojeid
od 19. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

tento stroj máme doma taky a je fakt výborný na čínu, hranolky, jak holky píšou, je to supr, že člověk nemusí míchat
navíc mamka má ráda rozpečené pečivo a koláče, takže když vyndáme tu "míchačku", tak za pár minutek je koláček rozpečený

arrow
profile_image
EmaK
od 6. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Dnes jsem dělala masové kuličky a byly super.Na začátek se musí oddělat míchadlo a asi po 10 minutách ho vrátit a předpečené kuličky se krasně převaluji.

My jsme dnes zkusili maso s bramborem. Nakrájené bramobry, jakoby jste chtěli chystat klasické amercké brambory a do toho přihodit nakrájené maso (my použili kuřecí stehěnní řízky). Brambory sice potom nejsou tak pěkně křupavé, jako když je děláte smaotné, ale zase nasáknou malinko chutí masa. K tomu bych snad ani nepřídávala olej, protože stehěnní maso je štavnaté dost.

arrow
profile_image
Hááňa
od 10. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Koupili jsme si ActiFry k Vánocům a musím říct, že lepší domací spotřebič snad neznám! Hranolky, opečené brambory jsou opravdu vynikající, od té doby na ně nedám dopustit.
Mimo to se v něm dá dělat i spousta jiných věcí, jako je čína, různá masa, zelenina, dokonce třeba i ovoce.
Kamarádka zkoušela dokonce i langoše a byli také výborné.
Když vyndáte tu otáčecí lopatku, tak se tam dá krásně dělat i smažený sýr, hermelín, rybí filé, masové kuličky (karbanátky) a spousta dalších věcí.
Opravdu doporučuji!

Já v něm dělám převážně brambory na různé způsoby a nebo pro přítele maso, čínu, tuňákové krokety..Není to jen na hranolky

Já v tom dělám taky většinou jen hranolky, americké brambory a čínu. Jídlo je z toho vynikající, předsmažené hranolky mi přijdou trochu sušší, ale když tam dáš víc oleje, tak je to v pohodě. Já je nejradši dělám z čerstvých brambor a ty jsou výborný. Jinak v tom ještě rozpékám rohlíky.

arrow
profile_image
EmaK
od 6. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Dobře se ve fritéze taky dělají chlebové či rohlíkový kostičky do polévky .

arrow
Neprodává v Bazaru

Tak jste mě holky asi zvyklaly a pořídím si ActiFry od Tefalu už teď prvně jsem zamýšlela že počkám do srpna a poprosím naše ať mi ho koupí k narozkám ale když to tak čtu tak si ho objenám co nejdřív už po něm pokuji od té doby co se objevil na trhu ale pořád jsem neměla odvahu si ho pořídit (kvůli dost vysoké cenně) ale věřím, že ho plně využiji zajmám se totiž dost o zdravý životní styl a nemám ráda hranolky z friťáku tak je dělám v trubě ale příjde mi, že to není ono ) dokonce jsem viděla i nějakou knížečku s recepty k tehle "fritéze" takže se tam dá dělat i spoustu jiných rozmanitých pokrmů než jen hranolky. Což si myslím, že je super

Takže jdu do toho pak určitě napíšu jak jsme dopadla )

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené