arrow
profile_image
sequanka mojeid
od 17. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Od kamarádky jsem dostala za výhodnou cenu maso z mladého divočáka, máte někdo nějaký zajímavý recept, jak ho upravit?

arrow
profile_image
honeyMichell
od 1. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

s šípkovou! se zelím !

arrow
profile_image
jabima
od 2. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji honeyMichell: s šípkovou! se zelím !

Z mladého kusu jsou výborné řízečky.Naložíš do česneku, klasický trojobal, rychle osmažit a dát dopéct do trouby.

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

arrow
profile_image
Gigigirlone
od 23. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Vím že to sem nepatří ale na zvěřinu bacha. Je již dokázáno že přenáší hep E a ta se varem nezničí

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Gigigirlone: Vím že to sem nepatří ale na zvěřinu bacha. Je již dokázáno že přenáší hep E a ta se varem nezničí

pokud je to černý odstřel,tak bych se bála,ale jinak spíš ne,jsou přísný podmínky pro odstřel a pak následné zpracování.

arrow
profile_image
elliss
od 22. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Pečený divočák se zelím a knedlíkem-mňam..

arrow
profile_image
Nunu
od 10. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Gigigirlone:
A zjišťují její přítomnost nějak?než se to dostane k lidem. Já vím jen o svalovci. Takže bacha jestli je ten divočák prohlídnutý.

arrow
profile_image
Hanullinka
od 9. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Maso musí projít přísnou kontrolou,vím to od kamaráda-myslivce.Jinak z mladého divočáka my děláme řízky,guláš,klasicky upéct se zelím nebo špenátem nebo masové směsi.

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Hanullinka: Maso musí projít přísnou kontrolou,vím to od kamaráda-myslivce

Jojo,musí,není to jednoduché,já přímo u myslivců dělám

arrow
profile_image
sequanka mojeid
od 17. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Její přítel je myslivec a střelil dva mladé divočáky, zpracovává je už spoustu let, tak snad se není čeho bát. Zkusím ty řízky něco na guláš.

arrow
profile_image
Hanullinka
od 9. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak to se ničeho nemusíš bát.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na sequanka:
řízky
guláš
upéct + zelí, špenát, šípková...

arrow
profile_image
viana
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

zrovna dneska jsme nakládali - jako ostatní divočinu - bobkový list, jalovec, nové koření, pepř, česnek, 2 dl červeného vína, trochu oleje a octa...a opravdu žrádlo
Jo a svalovce tepelnou úpravou zničíš (musela bys to jíst buď syrové, nebo napůl syrové), nehledě na tom, že by sis ho v syrovém mase všimla.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené