arrow
profile_image
bububabu
od 4. 7. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj,
je zde někdo kdo má nějakou zkušenost s multifunkčním vařičem Go Chef a jakou?

http://www.jmldirect.cz/go-chef-multifunkcni-varic -8-v-1-detail-59.html

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na bububabu: Vzhledem k jeho nešikovné velikosti bych si ho nepořídila. Vařím víc než pro jednoho.

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Veselka10: Reaguji na bububabu: Vzhledem k jeho nešikovné velikosti bych si ho nepořídila. Vařím víc než pro jednoho.

To jako 5l nádoba je pro jednoho?

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na ilka1: Ono záleží na tom co v ní děláš, schválně jsem se podívala na přiložený odkaz, kde je i nabízející video s předvedením.

No já nevím jak to máš Ty, ale třeba dva plátky masa na restování jsou pro dva, z nichž jeden je chlap, stěží. Na normální pánve které používám dám takové tři až čtyři.
Ukázka snídaně - jedno voko, kus slaniny a něco k tomu... pouze pro jednoho.
Jakože na vaření se tam vejde objemově víc, to jistě, ale v pěti litrech neudělám ani slušný vývar neb se tam nevejdou ani morkové kosti, natož zelenina.

Neříkám, že je špatný, to ne. Pro jednoho proč ne, ale pokud se vaří pro víc, tak je prostě malý.

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jsme 2 a polévku dělám max. v 2l hrnci, ale na 2 dny, ve stejným dělám tedy i pro 4. Pro 2 smažím na pánvi o průměru 26 cm, pro 4 osoby dělám v kastrolu o průměru 26-28 cm, podle toho, co dělám. Zase tak malí jedlíci nejsme. Prostě 5 l není malý objem

arrow
profile_image
petramb
od 13. 2. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Já ho mám od WS internacional a jsem s ním moc spokojený. Je to asi to stejný, má to na návodu taky logo jml. Mě osobně moc vyhovuje ten časovač, člověk se nemusí bát že přeslechne minutku nebo u toho usne... což u nás důchodců není nic neobvyklého. Já to můžu jen doporučit. Náhodou nějaké další recepty někdo nemáte?

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef :

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef : baví mě v tom vařit , je třeba si uvědomit, že je to stejné jako péct na pánvi, maso nejprve osmahnu na cibulce s olejem, jak se maso zatáhne z obou stran tak ho vyndám a pokračuji s dalším masem které si odložím na talíř ,podle toho kolik porci chci, pak vložím naspod mřížku zaleju vařící vodou skoro po mřížku a naukládám tam maso na mřížku ,k tomu vložím brambory , brokolici , cibuli na čtvrtky, a do horního roštu vložím mrkev na asi 5 cm délky , celer na větší kostky, petržel, brokolici, brambory omyté ve slupce . Nastavím na 140 C tepla a klidně čas na 60 min .Nic se nepřipáli a nic nepřeteče.

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef : Bábovka postup : Nastavte teplotu na 140 C tepla , čas na 30 - 35 min , vložte na dno rošt , nalejte vodu skoro až pod rošt , vložte bábovkovou formu s těstem a pokličkou přikryjte , asi po 30 min klasickým způsobem zkontrolujeme špejli jestli to nelepí pokud ano necháme déle, každé těsto má jinou hustotu. Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef Plněné papriky : na dno dáme olej , někdo dává i cibuli , nastavíme na 120 až 140 C teplotu čas 60 min , vložíme papriky plněné a orestujeme - (bez poklopu) po chvilkách je otáčíme tak jako v klasickém hrnci, asi tak 5-6 min jak se maso zatáhne aspoň trochu , po 5 min restováni je vytáhneme vložíme dospod rošt zalijeme horkou vodou (aby olej neprskal) až po rošt , na rošt uložíme papriky . Jak nám to cinkne Hotovo časovač po 60 min , vyndáme papriky i rošt , a šťávu pod roštem použijeme jako základ na rajskou (přidáme si minuty na rajskou podle potřeby do zahuštění zákletkou), přídáme vodu zavařenou ,rajčatový protlak , bobkový list atd.., nakonec zahustíme , dáme smetanu na zjemnění , případně i Bujon zeleninový podle chuti. Přeji dobrou chuť Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef : Doporučení , maso pokud možno vždy na troše oleje zatáhneme, čili osmahneme z obou stran i naložené 1-2 min aby se zatáhlo a zůstalo tak maso šťavnaté , maso neotáčet vidličkou !! vyteče šťáva použit kleště ! na obráceni , maso vyndáme , vložíme naspod rošt zalijeme vařící vodou až po rošt , vložíme maso může být i přes sebe protože se zatáhlo . K masu můžeme přidat brambory neloupané umyté, cibuli, česnek, vložíme horní rošt a pokračujeme ,zeleninou - mrkev - ( nikdy nedávat na maso je sladká), celer, petržel, brokolice, česnek to vše nakrájeno na větší kousky aby nepropadlo roštem. Prostě to chce nebát se toho experimentovat a postupovat jako při klasickém vaření a pečení budete pak spokojeni. Většinou se vaří na 120 až 140 C tepala a 60 ti min. jenom Bábovka 30-35min. Doufám , že i další sem přidají své odzkoušené recepty a rady. Přeji Všem dobré chutnáni Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef : pokud někdo nechce maso orestovat na oleji , pak stačí maso nakořeněné nebo jinak ochucené dát na rošt, a pod rošt nalít jen vodu po rošt, a přidat zeleninovou oblohu. Zdravím Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef : pokud někdo nechce maso orestovat na oleji , pak stačí maso nakořeněné nebo jinak ochucené dát na rošt, a pod rošt nalít jen vodu po rošt, a přidat zeleninovou oblohu. Zdravím Vlastik

Počítač se seknul a odeslal to několikrát , nevím jak to smazat. Děkuji za pochopeni.

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef : pokud někdo nechce maso orestovat na oleji , pak stačí maso nakořeněné nebo jinak ochucené dát na rošt, a pod rošt nalít jen vodu po rošt, a přidat zeleninovou oblohu. Zdravím Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Veselka10: Ahoj zdravím . já v tom udělám klidně i 4 porce i více , 4 ks masa okořeněné nebo naložené orestuji narychlo z obou stran tak aby se zatáhlo na oleji , dám si ho bokem, vložím dospod rošt naleji vařicí vodu aby olej neprskal po rošt né nad, a vložím na rošt maso klidně i přes sebe více kousku, přidám oblohu, cibuli na čtvrtky, česnek, brambory neloupané umyté , brokolici, dám horní rošt a pokračuji tam dám mrkev, celer , petržel , brambory, brokolici, nastavím 140 C teplotu a 60 min dám poklop, po 60 min vše vydělám, a šťáva co zůstane pod roštem se doleje vodou podle potřeby na omáčku a dochutí. a mám 4 porce najednou udělané za 60 min , můžete to i zkrátit podle tuhosti masa. Jinak bych potřeboval 1 hrnec na brambory,1 hrnec na zeleninu, 1 hrnec na omáčku, a 1 hrnec na pečení masa v troubě - TO JE CELKEM 4 ÚKONY A 4 HRNCE A VELKÁ SPOTŘEBA PLYNU, je to odskoušno na 4 porce bez problému. Vlastik

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené