arrow
profile_image
grani
od 26. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nevíte, jak by se dalo doma udělat sušené ovoce a různé plody v polevě?
Ty kupované jsou buď strašné sladké nebo tučné, tak bych to chtěla nějak zkusit doma.

Rozpustit kvalitní hořkou čokoládu a namočit si v tom vlastnoručně usušené třeba křížaly nebo banány.
Nebo použít i sladkou čokoládu, ale dát si hodně tenkou vrstvičku.

arrow
profile_image
grani
od 26. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

_Ada_
tenhle postup mě taky napadl, jenže ať to pak kamkoliv (deska, tác..) dám s tou čokoládou, tak se to přilepí. A navíc je tenhle postup tak akorat na par kousků ne na vytvoření zásob cca kilo.

Výrobci na to mají obalovací mašinu, doma ti nezbývá nic jiného než namáčet a smířit se s tím, že se to při tuhnutí přilepí... je to stejné jako máčené cukroví.

Nejlepší je to ovoce namočené v čokoládě dávat na pečící papír. Z toho to jde nejlépe odlepit. Dělám takhle na vánoce cukroví - třeba linecké rohlíčky.

arrow
profile_image
vlastice
od 13. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jde to taky udělat tak, že jsou kousky s polevou na párátku a to se zapíchne třeba do polystyrenu nebo nějaké takové měkké hmoty.

arrow
profile_image
Kateřinkaaaa4
od 29. 1. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na 6094: souzhlas, pečící papír se mi osvědčil i na marokánky

arrow
profile_image
sarlotka1
od 31. 7. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na vlastice: Pečící papír mě napadl, ale toto ne. Super nápad.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené