arrow
profile_image
Káča88
od 25. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Sháním nějaký uzavíratelný pekáč do trouby. Třeba na kuře, svíčkovou apod. Můžete něco doporučit? Případně poradit, na které věci si dát pozor, co je důležité.... Díky všem

arrow
profile_image
Káča88
od 25. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na True:
I na maso? Já mám tyhle na rizoto, zemlbábu.... Nevím proč, ale mám zafixováno, že na maso jsou takové ty velké černé, třeba pečené kuře, krůtu. Masu neholduju, takže nejsem zvyklá ho připravovat a nevím v čem

arrow
profile_image
Renataxyx
od 8. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

URL tenhle mám už dvacet let a je stále funkční,nezničitelné nádobí,mám i kastroly,pánev

Reaguji na Káča88:

arrow
profile_image
Káča88
od 25. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Renataxyx:
Na ty jsem taky narazila,vypadají hezky. Ty peníze by nevadily, kdyby šel použít i na indukci.

arrow
profile_image
Sannda
od 16. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já mám uplně obbyčejný klasický smaltovaný pekáč a nemůžu si na něj stěžovat,jinak mám i ten co dávala odkaz Laky
http://www.zasilkovyobchod.cz/eshop-smaltovany-pek ac-42x27x7-cm-51374.html

mamka má teď nově jakýsi aroma pekáč a je z něj nadšená. já taky, bůček nemá chybu

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Káča88: Používám pekáče z varného skla, převážně Pyrex a naprostá spokojenost.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené