arrow
profile_image
Luciinda
od 17. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Pěkný večer. Včera jsem si dělala GS Mamatest Comfort 10,z odpolední moči (teprve 2.čůrání ten den ). Vyšel negativní,žádný duch druhé čárky. Žádné příznaky těhotenství nepociťuji, což si myslím při svých 43 kilech a 160ti cm, mohla něco pociťovat. Jediný problém snad je již 3.den opožděná MS.. Občas píchnutí někde v břiše, jinak nic. Poslední dva cykly byly pravidelné. (měli jsme přerušovaný sex,ale ach ty zrádné kapičky). BT nesleduji, navíc nevím u digitálního teploměru, jestli se má něco k výsledku přičítat,protože v podpaždí přičítáme 0.5°C,ale takhle fakt nevím. Ale včera ráno jsem ji měřila a vyšlo 36,8°C a dnes 36,6°C. Napadlo mě,že by MS mohla být opožděná kvůli stresu, protože poslední asi týden, hlavně poslední dny jsem ze strachu skoro ani nespala, nonstop jsem se klepala,abych v tom nebyla. Co myslíte?

arrow
profile_image
Zouzel
od 24. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Luciinda: Jediný problém snad je již 3.den opožděná MS.

3 dny bych opravdu neřešila, zvlášť když těhotenský test byl negativní. Já neměla MS asi 5 měsíců a těhotná nejsem

arrow
profile_image
madeleine91
od 3. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Luciinda: měli jsme přerušovaný sex,ale ach ty zrádné kapičky)

pořád mě zaráží to, jak ještě někdo v roce 2012 může považovat přerušovaný sex za ochranu

Cituji Luciinda: Co myslíte?

Pravděpodobně chceš slyšet, že těhotná určitě nejsi, ale bohužel těhotenství se přes diskuzi neurčuje. Zkus test po týdnu zopakovat a uvidíš.

arrow
profile_image
Luciinda
od 17. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji madeleine91: pořád mě zaráží to, jak ještě někdo v roce 2012 může považovat přerušovaný sex za ochranu

To je ta moje nadměrná hloupost. Nejdřív něco udělám, pak nad tim přemýšlim, chyba, bohužel velká chyba.

arrow
profile_image
madeleine91
od 3. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

a jak od toho nechráněného sexu sis dělala test? Koukala jsem, že jsi zakládala téma o první návštěvě gynekologa... neměla bys to odkládat a zvolit nějakou antikoncepci, ušetříš si tím hodně nervů! každopádně, ať ti to dobře dopadne.

arrow
profile_image
Luciinda
od 17. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na madeleine91: Jsou to 2-3 týdny. Já myslím, že jsem ponaučená až až, už si budu dávat větší pozor . Ale po několika hodinách strávené hledáním informací, je ze mě skoro chodící encyklopedie a hodně věcí jsem se dozvěděla a překvapily mě (trošku pozitiva)

arrow
profile_image
madeleine91
od 3. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Luciinda: Jsou to 2-3 týdny

myslím, že kdyby jsi těhotná byla, tak test ti to ukáže už. Přestaň se stresovat a MS přijde.

arrow
profile_image
Luciinda
od 17. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na madeleine91: Děkuji, ono se člověku uleví po takových zprávách, ale pak zase příjdou ty pochybnosti. Ale snažím se být klidná

arrow
profile_image
Lotta
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Podle té diskuze o gynekologii ti ještě není ani 18, takže je klidně možné, že je to jen výkyv v cyklu. Uklidni se, ten stres ti moc nepomůže. Pokud se nedostaví MS třeba do 10 dní, běž radši na gynekologii, udělají ti krevní testy, ty jsou určitě jistější, než domácí testy. Dobře, že ses poučila, příště buď zodpovědnější a aspoň ty kondomy pořiď, to přeci není taková zátěž a ušetříš si spoustu nervů (a možná i nemocí).

arrow
profile_image
Maticka90
od 24. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

3 dny jsou krátká doba. A pokud jsi nechráněný styk měla před 2 - 3 týdny, tak by to testu opravdu už mělo být.

Výkyvy v cyklu jsou normální. Když jsem nebrala antikoncepci dostávala jsem menstruaci třeba v rozestupu 2 měsíců. Píchání v podbřišku může být i projev PMS.

Pokud menstruaci nedostaneš a pravidelnou jsi ji měla, měla bys zají na gynekologii. Může tam být i jiný problém než těhotenství.

A jinak příště se chraň! V dnešní době pohlavních nemocí není rozumné mít přerušovaný pohlavní styk. Pokud nemáš stálého přítele klidně bych volila jen nějaké lepší kondomy.

arrow
profile_image
VerSip
od 9. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Je to hodně o psychice, já když se kdysi bála, že můžu být těhotná (taky přerušovaný styk, ještě než jsem začala brát HA), tak jsem se tak stresovala, i přes negativní těhotenské testy, že jsem si menstruaci posunula o 9 dnů.. Mimo to je GS Mamatest 10 hodně citlivý, takže po 2-3 týdnech by Ti těhotenství s velkou pravděpodobností ukázal. Nejhorší je si v těhle případech číst diskuze na internetu, to jsi pak nervní ještě víc, z toho co se tam dočteš. Tak klídek, uvidíš, že to bude ok

arrow
profile_image
Luciinda
od 17. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na VerSip: Přesně tak, ty diskuze jsou strašné, ale mám přečtené snad všechny, týkající se mého problému právě že hodně čtu, jak se testy ukazují negativně i po delším vynechání MS atd. atd. Taky přítel mi na klidu moc nepřidá, protože jakmile se uklidním, začne stresovat on, už se vidí s kočárkem a má z toho depku Ale děkuju, vždycky se víc uklidním,když si přečtu příspěvek, jako je ten váš . Navíc styk se nikdy neopakoval, vždy vyvrcholil až PO a pak jsme do toho nešli, takže pravděpodobnost je malá-snad

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené