arrow
profile_image
eliss_ mojeid
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Zdravím, zajímalo by mě, co děláte za dobroty na Silvestra, letos nechci dělat klasické chlebíčky a jednohubky, radši bych zajímavé chuťovky. Něco ve stylu chuťovek na lžičku, akorát že ty speciální lžičky nemám nemáte nějaké tipy, zatím co mám v plánu jsou šneci z listového těsta, pak bych ráda uzeného lososa s něčím, ještě nevím jak a asi bych udělala různé pomazánky do mističek, k tomu malé toustíky. Nemáte nějaké další nápady, ráda bych něco netradičního a neokoukaného.

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na eliss_:
uzený losos a žervé s koprem
grilované sušené švestky plněné mandlí a obalené slaninou
broskev plněná třenou nivou
hermelín plněný vlašskými ořechy a česnekem

Není to nijak divoké a netradiční, ale nám to tak chutná.

arrow
profile_image
klara_2001
od 15. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já dělám z listovýho těsta slaný tyčinky... Nakrájet na proužky, potřít vajíčkem, posolit a posypat strouhanym sýrem...

arrow
profile_image
eliss_ mojeid
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Lauritta: mňam, zní to skvěle, určitě vyzkouším! můžu se zeptat, jak servíruješ toho lososa?většinou kupuji toho plátkového

Reaguji na klara_2001: díky, letos budu dělat místo tyčinek asi ty šneky se sýrem a šunkou

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na eliss_: Dám plátky přímo na talíř, přidám pár skrojků limety nebo citronu a doprostřed mističku s dipem (žervé, trochu smetany, sůl, pepř, kopr) a na talíř trojúhelníky opečených toustů nebo klidně i slané krekry (Tuc).

arrow
profile_image
Ifísek
od 6. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Z listovýho těsta ještě děláme plněný šátečky, nejradši je mám se špenátem a slaninou a sýrem

my budem dělat z listovýho těsta malý pizzičky, potom asi tradiční chlebíčky(sice je to okoukaný ale oni jsou fakt dobrý a všichni si rádi dají), jednohubky, cukroví z Vánoc vezmeme, a pak budu dělat italský těstovinový salát na který mám recept od kamaráda z Itálii a vždycky všem hrozně chutnal

my budem dělat z listovýho těsta malý pizzičky, potom asi tradiční chlebíčky(sice je to okoukaný ale oni jsou fakt dobrý a všichni si rádi dají), jednohubky, cukroví z Vánoc vezmeme, a pak budu dělat italský těstovinový salát na který mám recept od kamaráda z Itálii a vždycky všem hrozně chutnal

my budem dělat z listovýho těsta malý pizzičky, potom asi tradiční chlebíčky(sice je to okoukaný ale oni jsou fakt dobrý a všichni si rádi dají), jednohubky, cukroví z Vánoc vezmeme, a pak budu dělat italský těstovinový salát na který mám recept od kamaráda z Itálii a vždycky všem hrozně chutnal

arrow
profile_image
NetaNeta
od 27. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já to chci letos pojmout trochu dietně, takže budu dělat těstovinový salát s kuřecím, jednohubky z celozrných rohlíků se šunkou, hermelínem, hroznama, zeleninou a různýma pomazánkama, a potom asi zeleninu nakrájenou a dipy, možná sýrovou mísu.

Mě včera nadchlo tohle, jednoduché, dobře to vypadá a dobré to bude taky, takže to asi zkusím.

arrow
profile_image
eliss_ mojeid
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Kajess: tak to vypadá úžasně! to určitě zkusím

já jsem zatím vymyslela malé kuřecí špízy se salsou, grilované krevetky, pikantní masové kuličky, pak určitě využiju nápady od Lauritty. Zbytek už asi budou dipy se zeleninou

Reaguji na Kajess: Jééé, můj recept

Jojo, holky, je to super, fakt doporučuji a nejen, že to skvěle chutná, ale i vypadá !

http://www.thebrunettejuice.blogspot.com/2011/11/z dravy-fingerfood.html

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

alkoholové želé

arrow
profile_image
Naiko
od 9. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tip na použití lososa: kolečka bagetky namazat pravým obyčejným máslem, na to kousek marinovaného lososa (s koprem i bez) a k tomu kousek pomeranče bez té vnitřní blány. Je to skvělé

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené