Ahoj, zrovna užívám Tibetskou houbu, ale pro její chuť si ji ochucuji kakaem, nevíte? uškodí to jejímu účinku? nikde jsem se to nedočetla. díky

arrow
profile_image
indulonka2
od 6. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

mi ji máme také a vždycky si kefír dochutím vanilkovým cukrem a je to mňmka

takže myslíš, že to nevadí jo...protože s dochucením je to super...ale zase ať to neztrací ten účinek.

arrow
profile_image
indulonka2
od 6. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Lulča: takže myslíš, že to nevadí jo...protože s dochucením je to super...ale zase ať to neztrací ten účinek.

nevím jestli ti to bude chutnat s kakaem to bych nezkoušela raději zkus jen ten vanilkový cukr

jj s kakaem to chutná jako ostravaček, je to super.

arrow
profile_image
rennold
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Já ji rozmixuji s jahodama a cukrem- vynikající. Když mám kefíru hodně, dělám z něj i tvaroh, mírně ohřeji a scedím přes kapesník.

super takže mlíčku to neuškodí a má stejný účinek...super

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené