arrow
profile_image
simik35
od 17. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Plánuju na zítra udělat rizoto se zeleninou a do toho lososa. Ale netuším, jak toho lososa udělat, aby v tom rizotu byl dobrý. Máte nějaké rady a tipy?

arrow
Neprodává v Bazaru

Tak do rizota by jsi mohla dát jak uzeného lososa, který už žádnou další úpravu nevyžaduje, tak čerstvou rybu. Já bych asi volila čerstvého, nakrájeného na kostky. Přidala bych ho na pánvičku až už bude zelenina hotová a jen bych ho nechala zlehka orestovat, ale fakt jen dvě minutky, aby se nevysušil, je opravdu rychle hotový. Já ho dávám do koprové omáčky tak, že když jí dovařím, vhodím na kostičky nakrájený losos a už vůbec nevařím, sám v té horké omáčce za chvilinku dojde. Tak ať se povede

arrow
profile_image
Food
od
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Verys:
Mňam

arrow
profile_image
NatalieRi
od 23. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dala bych tam určitě čerstvého lososa a nebo lehce ugrilovaného. Každému vyhovuje něco jiného.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené