arrow
profile_image
issabele
od 25. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj, znáte nějaké dobré stránky o italské kuchyni. Poraďte
Nebo receptík!tak napište

S Italem v kuchyni?
http://www.sitalemvkuchyni.cz/

arrow
profile_image
issabele
od 25. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

taky jsem na něj myslela děkuju..
já teda na něj nekoukám, ale nedělá on spíš už nějaký specialitky?

arrow
profile_image
escapee
od 26. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Co třeba tohle. Jsou tam zastoupeny různé kuchyně a super je, že se dá vyhledávat podle ingrediencí

arrow
profile_image
issabele
od 25. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na escapee:
to vypadá dobře! zítra to prozkoumám

Cituji issabele: nedělá on spíš už nějaký specialitky?

Nedělá, třeba pokud jde o těstoviny, tak ty zvládne podle těch receptů úplně každý.

arrow
profile_image
issabele
od 25. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

máš pravdu, že jsem jednou viděla díl, kde dělal těstoviny a bylo to hooodně jednoduché ale taky je fakt,že jsem na to neměla vůbec chuť...špagety, rajčata, nějaký bylinky..co si pamatuju

arrow
profile_image
aangie
od 10. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Jedině Ital. Ten druhý odkaz od escapee jsou české varianty, Italové tak nevaří. Italská jídla jsou většinou rychlá, jednoduchá, je tam málo ingrediencí.

arrow
profile_image
Vea
od 9. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ital je velice dobrý, hlavně to máte i s videem, ale zkuste tenhle odkaz, stránky nevypadají moc hezky, ale recepty už jsem zkoušela a chutnají opravdu skvěle.

arrow
profile_image
Vea
od 9. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

A pokud chcete nějaký tip tak zkuste pečené kapie: celé kapie (zatím z nich nevyndavejte semínka nic) dejte na pekáč, troubu rozpalte na co nejvíc a pak do ní kapie dejte, až se kapiím nafoukne (téměř) celá slupka, tak jsou dobře upečené. Kapie pak vložte do papírového pytlíku a ten zas do igelitové tašky a nechte zchladnout. Pak kapiím sloupněte slupičku, odstraňte jádřinec a stopku a natrhejte na podélné proužky (šíře dle libosti, cca 3 cm). Připravte si misku a nalijte do ní trochu olivového oleje. Papriky lehce osolte a postupně vkládejte do misky a vždy zakápněte oliváčem. Pak celé promíchejte, aby olej byl všude a bylo ho dostatek. Nechte den uležet a uvidíte jak si pochutnáte, je to recept od kamarádky z Itálie.

arrow
profile_image
Vea
od 9. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Podobně to jde s malýma cukínama - opéct na grilu nebo grilovací pánvi pomazané olejem, až jsou měkké tak zas lehce osolit, přidat oliváč, uležet

arrow
profile_image
Vea
od 9. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Tak a konečně ten http://www.itcgroup.cz/ricette/, jsem tu nová, takže mi to nechtělo pustit

arrow
profile_image
issabele
od 25. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na aangie:
děkuju

je pravda, že já pak nevím co je opravdu italský a nebo to někdo jen nazve italským jídlem

Reaguji na Vea:
děkuju za odkaz. Cuketu mam v lednici na stránky juknu..

Cituji Vea: pečené kapie

to zní zajímavě

arrow
profile_image
issabele
od 25. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

tak jsem se zasekla na tom italovi a je super! pouštím si videa a on je taky super

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené