arrow
profile_image
SimonaH
od 11. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojky,

jsem rok po TE a chci se optat, zda-li nemůžu mít poté streptokoky nebo stafylokoky, na které jsem trpěla. Vím, že by se neměla vyskytovat angína, ale tyhle potvory? Jak je to s nim?

Díky

arrow
profile_image
Mifulka
od 21. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Bohužel můžeš. Staphylococové a streptococové jsou pěkné svinstvo. Po odebrání mandlí nebo po dobrání ATB mohly někam hluboko zalést a pokud budeš třeba jen trochu nachlazená,tak mohou se zase objevit. Mám s tím zkušenosti (mám ekzém) a po čase se mi staphylococové bohužel vracejí a dělají mi na kůži pěknou paseku.

arrow
profile_image
drazula
od 10. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mám vytržené mandle již hodně hodně dlouho a stafylokokové a streptokokové infekce nejsou výjimkou. Jen to prostě není hnisavá angina s čepy. Bacily se mohou zchytiti v podstatě na jakékoli sliznici, nejen sliznici mandlí...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené