arrow
profile_image
Selmice
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Odjakživa jsem zvyklá na klasické máslo, manžel zase na pomazánkové máslo.
Rád by tento výrobek nahradil nečím zdravějším... poradíte? Klasická Lučina mu nechutná, rostlinné tuky typu Rama, Flora nechce, tavený sýr je hodně tučný.... napadá mě leda něco tvarohového...?

arrow
profile_image
mitternacht
od 12. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Gervais

arrow
profile_image
Harlow
od 24. 2. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

POZOR
Prodejce je na
černé listině.
Nebyla hodnocena

Gervais, Tartare

arrow
profile_image
Selmice
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

...prijde mi neumerne drahe...namazu tak na jeden chleba

arrow
profile_image
Morgan le Fay
od 20. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já si myslím že klasické máslo je rozhodně menší zlo než margaríny, takže netřeba nahrazovat, pokud se používá v rozumné míře .

Cituji Morgan le Fay: Já si myslím že klasické máslo je rozhodně menší zlo než margaríny, takže netřeba nahrazovat, pokud se používá v rozumné míře .

Asi tak.

Cituji Harlow: Gervais, Tartare

Cituji Selmice: .prijde mi neumerne drahe...namazu tak na jeden chleba

arrow
profile_image
Selmice
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já jsem zastáncem másla každým coulem... ale v Tescu rozdávali "chytré kartičky", kde psali kolik v kterém výrobku je šatných tuků(rpropagace Flory).... máslo z toho nevyšlo zrovna nejllíp.... ale když vím, že ho na chleba namažů půlku množství co pomazánkového....to by stálo za uvažování....

Reaguji na Selmice:
Já si myslím, že spíš jde o to, kolik toho sníte.
My jsme čtyř členná rodina a kostku másla mám na 5 dní.
I sýry mažu slabě a přidávám rajče, papriku a tak.

arrow
profile_image
Janissinka
od 21. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

tobě se zdá máslo nezdravé?

arrow
profile_image
curlicue mojeid
od 8. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já jedině gervais, nebo lučinu a když ti nechutnaj skus ochucené, jinak píšeš neco tvarhové lučina i gervais jsou, tak po tom nevim co tedy chceš ?

arrow
profile_image
Selmice
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Mě ne. Manželovi ano - přijde mu divné mazat si na chleba 82% tuk(bez chuti).

Cituji Selmice: bez chuti

my teda kupujeme máslo (je bílé) a jeho chuť miluji

Albert termizovaný sýr. Náš kamarád vždy zkoumá co který výrobek obsahuje a tento má nejmíň konzervantů a cena je taky ok. Ale já osobně mám radši Gervais obyč nebo paprikové.

arrow
profile_image
Janissinka
od 21. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Selmice: máslo je zdrojem velice kvalitních tuků, které tělo potřebuje...
nemusíte si ho mazat na chleba, ale pro tělo je lepší máslo a sádlo, než slavnej olivovej olej, kterej v tepelné úpravě je jen pěknej sajrajt

arrow
profile_image
Selmice
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já s máslem problém nemám - kupuju domácí máslo a jeho chuť se nedá srovnávat s máslem z obchodu. Manžel máslo nikdy nejedl, není na to zvyklý, proč bych ho měla nutit.... Mě jen zajímá nějaký tip na zdravé "mazání" na chleba (např. při dietě a pod.) Nemám problém udělat tvarohovou pomazánku(tvaroh mám taky z místní mlékárny na váhu) s čersvýma bylinkama, zajímají mě spíš vaše tipy, protože do teď jsem sahala v regálu po jednom a tom samém (fakt tady nepotřebuju číst že nevím co chci apod.)

Děkuji moc za tip s Albertem termizovaným sýrem. Omrknu to.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené