4 jarní kosmetické přípravky, které musíte mít ve své koupelně

S příchodem jara se objevují nové kosmetické novinky pro krásu, osvěžení vlasů a pleti.

První sluneční paprsky nás přímo vybízejí k tomu, abychom rozkvetly do krásy a zazářily. Se stále lepší náladou plynoucí z příjemného sluníčka máme chuť na zkoušení nových přípravků v oblasti pěstící a dekorativní kosmetiky, líčení a detoxikace těla. Jaké výrobky nás zjara perfektně nastartují a oživí naši pleť, která je po zimě povadlá a unavená? Zaměřte se na všechny partie – obličej, tělo a vlasy.

Boj s váčky a kruhy pod očima 

zoom Zvětšit

Boj s váčky a kruhy pod očima

Při pohledu do zrcadla můžete při větší míře stresu a velké únavě vidět, že je vaše kůže pod očima tmavá a nateklá. Ano to znamená, že vás trápí váčky a kruhy pod očima. Je to způsobeno nedostatkem spánku, stresem, únavou a přílišným namáháním očí v zakouřených prostorech, u televize a počítače. Velkou roli mohou hrát také genetické dispozice, přirozené stárnutí či zadržování vody v těle z důvodu nežádoucího přebytku soli v jídelníčku. Naštěstí už nemusíte vypadat unaveně, i když se tak necítíte. Krém s efektivním účinkem Remescar s vaším problémem zatočí, stačí jedna pouhá aplikace denně. Přípravek funguje na bázi technologie EYESYL®, což je kombinace jílových minerálů a bi-peptidů, po aplikaci dochází k vypnutí pokožky, snížení otoků a aktivity mikro-mimických svalů. 

Suchý šampon pro rychlé oživení vlasů 

Někdy se stane, že nemáme čas na úpravu a mytí našich vlasů. V tomto případě je ideálním řešením sáhnout po suchém šamponu pro snadné a rychlé oživení vlasů. Šampon Batiste má v sobě obsaženou inovativní formuli na bázi škrobu, a tak je možné tento přípravek použít bez vody. Batiste se přizpůsobí každému typu vlasů, zbaví vás přebytečné mastnoty u kořínků, dodá vaší vlasové kštici objem a lesk. Stačí nastříkat do vlasů, vmasírovat a upravit podle vašich zvyklostí. Přípravky navíc skvěle voní, strach nemusíte mít ani z bílého poprašku na hlavě, řada suchých šamponů nabízí výrobky s tónovacím efektem pro blondýny, brunety i černovlásky. 

Hydratační kondicionér pro výživu rtů 

I rty mohou být po zimě suché a popraskané, nezapomínejte proto na jejich péči. Blistex Lip Kondicionér rty krásně vyživí a hydratuje. Skvělý hydratační kondicionér na rty obsahuje aloe vera, kokosové máslo, olej z oliv a hroznových jader a SPF 15. Můžete jej používat po celý rok v jakýchkoliv klimatických podmínkách. Je dobře známo, že panenský olivový olej obsahuje vitamin E a spoustu antioxidantů. 

Opalovací mléko pro ochranu vaší pokožky 

zoom Zvětšit

Opalovací mléko pro ochranu vaší pokožky

S prvním sluncem nezapomínejte na opalovací mléko s dostatečným ochranným faktorem. Jarní prudké sluneční záření bývá obzvlášť nebezpečné a můžete se velmi lehce spálit. V našich klimatických podmínkách by mělo být dostačující opalovací mléko SPF 30. Kosmetika Sebamed poskytuje vysokou ochranu před spálením, poškozením a podrážděním kůže vlivem slunečních paprsků. V přípravku jsou vitaminy E a B6 k ochraně a regeneraci pokožky. Mléko je odolné vůči vodě a písku, neobsahuje parabeny, parafiny a barviva. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.