4 tipy, jak nosit v zimě černé punčocháče

Neodmyslitelnou součástí podzimního a zimního šatníku jsou bezesporu punčocháče, díky kterým můžete nosit sukně i v chladném počasí. Prozradíme vám, s čím je nejlépe kombinovat.

Neprůhledné a matné k minisukni

img

Co se týče nošení minisukní v zimě, platí zde stylistické pravidlo – čím kratší sukně, tím silnější by punčocháče měly být. Tloušťku (sílu) vlákna označuje jednotka DEN (denier) a pokud sháníte punčocháče k minisukni, poohlédněte se po těch s označením 70 DEN a výše. Outfit pak můžete doplnit lodičkami nebo kotníčkovými botami.

Průsvitné punčocháče do kozaček nad kolena

img

Výše zmíněné pravidlo neplatí, pokud k minisukni nebo k sukni sahající do půlky stehen obujete vysoce módní kozačky v délce nad kolena. V tomto případě můžete zvolit mnohem slabší a průsvitnější černé punčocháče, samozřejmě pokud vás od jejich nošení neodradí mrazivé počasí. Kozačky nad kolena můžete suplovat i nadkolenkami v klasických kozačkách.

Vzorované k midi délce

img

Síťované a vzorované černé punčocháče upoutají na první pohled, avšak nevhodnými kombinacemi můžete lehce překročit tenkou hranici vkusu a laciné podbízivosti. Minisukně a vzorované punčocháče bývají zrádnou volbou. Tento typ punčocháčů se nejlépe hodí pod sukně, šaty nebo kabáty v trendy midi délce a zaručí, že vaše lýtka nikdo nepřehlédne.

Vyměňte baleríny za kotníčkové boty

img

Ještě donedávna bylo hitem oblékat k silným neprůsvitným punčocháčům baleríny. Tento dívčí a lehce naivní look vystřídala sofistikovanější a výrazně ženštější kombinace silných punčocháčů a kotníčkových bot na podpatku i bez. Velmi moderně působí spojení minisukně, tmavých silnějších punčocháčů a kotníčkové obuvi v pánském nebo motorkářském stylu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?