4 způsoby, jak nosit letos rolák

Základem podzimně zimního šatníku jsou hřejivé roláky všech podob. Poradíme vám, s čím je letos nejlépe kombinovat.


V ležérním stylu s teniskami

img

Silnější pletený rolák v neutrální barvě, jako je šedá, hnědá či černá, bude vypadat skvěle, pokud ho doplníte vašimi oblíbenými skinny džínami a na nohy obujete módní kotníkové tenisky. Tento jednoduchý outfit v nenuceném stylu se hodí jak na procházku do přírody, tak do města na nákupy.

Rolák zastrčený do kalhot

img

Dáváte přednost sofistikovanějšímu stylu? Stačí tenký přiléhavý rolák nejlépe černé barvy zastrčit do úzkých skinny džínů s vyvýšeným pasem a doplnit lodičkami na vyšším podpatku. Můžete přidat doplňky jako je elegantní psaníčko a výrazné náušnice a vyrazit třeba na večeři nebo do vinárny.

Pletený rolák a kožená sukně

img

Kombinace silnějšího pleteného roláku a hladké mírně se lesknoucí kožené či koženkové sukně působí uvolněně až lehce rockersky. Tento styl patří mezi evergreeny, které se v mírných obměnách vrací vždy v chladném období. Letos jsou v módě především sukně do áčka nebo úzké pouzdrové.

Pánský rolák a výrazná sukně

img

Jste ráda středem pozornosti? Pak se nebojte být trošku funky a spojte třeba objemný pánský rolák se širokou midisukní výrazné barvy nebo se zajímavým vzorem. Pro vytvoření ženské siluety neváhejte rolák opásat úzkým páskem a vše doplnit netypickým kontrastním obutím.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!