4 způsoby, jak v zimě vrstvit oblečení

I v ledově chladných dnech můžete být kreativní, co se oblečení týče a nemusíte se balit jen do obřích pletených svetrů. Nechte se inspirovat našimi tipy na vrstvení.

V boho stylu

img

Uklidila jste své oblíbené květované maxi šaty na dno skříně hned s příchodem prvních podzimních lijáků? Vzdušné dlouhé šaty se však dají nosit i v zimě. Stačí si pod ně obléknout přiléhavý rolák, nejlépe v odstínu, který ladí se šaty. Ke květovanému vzoru šatů se skvěle hodí džínová košila, která poslouží jako další hřejivá vrstva. Pod šaty si samozřejmě nezapomeňte natáhnout hřejivé punčocháče a nazujte vysoké kozačky. Boho look pak můžete ještě podpořit módním plstěným kloboukem.

Trendy midi sukně

img

Áčkové sukně v midi délce jsou velmi trendy a rozhodně se jich nemusíte vzdávat, ani když teploty na teploměru klesají pod nulu. Možná byste k sukni vysoko do pasu přirozeně zvolila zkrácený „crop“ svetřík, což je sice slušivá, ale ne příliš hřejivá kombinace. Nebojte se změnit siluetu postavy a k midi sukni oblékněte delší pletený rolák. Opět nezapomeňte na teplé punčocháče a další hřejivé doplňky, jako jsou šála a rukavice. K sukni v moderní midi délce se moc nehodí prošívaná zimní bunda, raději vsaďte na klasický kabát.

Krajkové šaty

img

Pořídila jste si na vánoční večírek úžasné krajkové šaty a ráda byste je unosila i na běžné nošení? Pokud mají šaty výraznější barvu, můžete ji trochu potlačit výběrem doplňků v tlumenějších základních odstínech, jako jsou šedá nebo béžová. Ke krajce se skvěle hodí mohutnější pleteniny nebo i huňatý kožíšek. Zkuste třeba přes šaty obléct hřejivou vestu a pro zvýraznění siluety ji přepásat tenkým páskem. Na punčocháče navlékněte návleky, nasaďte pletenou čepici a „party“ šaty užijete i na každodenní nošení v zimě.

Džínové kraťasy

img

Stejně jako na květované maxi šaty ani na vaše oblíbené džínové kraťasy nemusíte v zimních měsících úplně zapomenout. Základem je opět přiléhavý rolák a hřejivé punčocháče. Co se týče obutí, ke kraťasům se nejlépe hodí módní kozačky v délce nad kolena s podpatkem nebo bez. Na rolák si oblékněte mohutnější teplý svetr, zabalte se do zimního kabátu a nemusíte se bát vyrazit ani do mrazivého počasí. Trendy doplňky v podobě klasického klobouku v pánském stylu a kabelky typu crossbody dotvoří příjemný vrstvený zimní look.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?