5 kousků oblečení, které byste neměla vyhazovat

V některém oblečení se cítíte prostě skvěle bez ohledu na to, jestli je právě in. Navíc trendy se často vracejí a tak některé věci stojí zato si v šatníku ponechat.

„Biker“ bunda, která z vás udělá rockerku

img

Kožená nebo koženková bunda je evergreenem, který jen tak z módy nevyjde a právem se řadí mezi základní kousky ženského šatníku. Pokud nějakou pěknou „biker“ bundu vlastníte, cítíte se v ní dobře a padne vám jako ulitá, určitě se jí nezbavujte. Kromě klasicky černé se nosí i kožené bundy v jiných, nezvyklých barvách. Drsnější bundu se nebojte obléct ani k romantickým šatům.

Šaty, které vám úžasně sedí

img

Možná jsou to vaše oblíbené malé černé,  třeba to jsou šaty, ve kterých jste už párkrát zazářila na plese či na párty nebo se jedná o rozevlátý letní kousek, který hrozně ráda nosíte. Prostě šaty, ve kterých si připadáte naprosto božsky a které zvýrazní přednosti vaší postavy. Tak přesně takové šaty určitě nevyhazujte. Není totiž tak úplně jednoduché narazit na dokonalé šaty.

Sako, které vám dodá na eleganci

img

Klasicky střižené, pěkně padnoucí sako se vám bude vždycky hodit a využijete ho nejen do kanceláře. V současné, vůči módě relativně tolerantní, době se navíc nosí prakticky všechny typy sak. Od projmutých a kratších přes takzvané oversize až po prodloužené varianty. Důležité je, aby vám sako perfektně sedělo. Unosíte ho jak k džínám a kalhotám, tak k sukním a šatům.

Roztrhané džíny, díky kterým se budete cítit „cool“

img

I když možná považujete potrhané džíny za módní výstřelek, vězte, že vzhled obnošených kalhot je hitem už pěknou řádku let. Od zatracovaných osmdesátých let z módy nevyšel, i když je pravda, že poslední roky je v ulicích i obchodech zřetelná téměř mánie všelijak roztrhaných kalhot. Pokud se v těch svých opraných a potrhaných džínách cítíte dobře, není důvod se jich zbavovat.

Rodinné šperky, které vám dala vaše babička

img

I když to zrovna není váš styl, neměla byste ten honosně působící perlový náhrdelník po babičce, nebo zvláštní retro brož po tetičce vyhazovat. Jedná se totiž o ojedinělé kousky, na které už jen tak v obchodech nenarazíte. Jejich nošením si zajistíte jedinečný, neotřelý vzhled a navíc vás může těšit, že tím samým šperkem oslňovala své okolí i vaše starší příbuzná. Vintage styl je prostě in.



Komentáře

honzik108
také mám pár kousků
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.