Bronzové opálení i v zimě

Lehce snědá pleť vypadá hezky celoročně. Jenže jak chytnout v zimě bronz a jas bez nutnosti návštěvy solária? K jemnému opálení si můžete dopomoct pudrem.

Co vše pudr umí?

Rozjasňující a bronzující pudry jsou skvělým pomocníkem, který dodá vaší pleti zářivý a zdravě vypadající vzhled. K dokonalé „opálené“ pleti si však musíte umět vybrat správný odstín a i nanášení pudru má své zákonitosti. Pudrem můžete pleť rozjasnit, stínovat kontury obličeje nebo můžete pudr použít pro jemné opálení. Ovšem všeho s mírou aneb přirozenost nade vše!

Rozjasňující pudr

zoom

Rozjasňují pudr je vhodný zejména v zimě. Dokáže navrátit barvu zašedlé pokožce a dodat jí přirozené rozjasnění. Dejte si však pozor na příliš výrazné rozjasňující pudry, ve kterých jsou třpytky. Tento typ pudrů se hodí spíše na večerní líčení a na ozdobu dekoltu. Pro aplikaci rozjasňujícího pudru použijte pudrový štětec. Naneste pudr na celý obličej.

Bronzující pudr

Bronzující pudr patří mezi stálici v mé kosmetické taštičce. V létě dokáže zastoupit i make-up, v zimě ho obvykle kombinuji s klasickým pudrem. Bronzující pudr v jednom odstínu nanášejte širokým štětcem po celém obličeji, nezapomeňte na čelo a bradu.

Multi bronzující pudr

Multi bronzující pudry se používají ke stínování obličeje podobně jako tvářenka. Multi bronzující pudr umí díky svému složení i něco navíc – dokáže pleť rozjasnit a dodat jí přirozeně vypadající opálený vzhled. Při aplikaci si dejte pozor, kolik pudru na obličej nanesete. Méně je více. V lehkém dotyku aplikujte pudr do středu čela a nad horní ret.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.