Buď mi věrný, miláčku!

Podle nedávného průzkumu přiznalo nevěru 40 % českých mužů. Jak to zařídit, aby byl váš muž věrný? Dejte mu důvody, které ho přimějí k tomu, aby odolal pokušení. Důvody, které nám prozradili sami muži.

I když se k nevěře přiznalo 40 % mužů, ve skutečnosti může být toto číslo ještě mnohem vyšší. Od padesáti let věku se k nevěře přiznalo dokonce až 50 % mužů, z toho velká část mužů takticky zatlouká nebo se jednoduše průzkumu neúčastnila. Přijde vám to děsivé a hlodají ve vás pochybnosti týkající se věrnosti vaší drahé polovičky? Muži i odborníci tvrdí, že s mužskou touhou po něčem novém se nedá nic dělat. Vlastně něco by tady bylo a sami muži nám prozradili co. Některé z důvodů jsou chvályhodné, jiné až tak přijatelné nejsou. Co myslíte?

Sex, sex a znovu sex

Jestliže nechcete, aby vám byl muž nevěrný, zapomeňte na sexuální abstinenci a snažte se o to, aby jste nesklouzli do stereotypu. Muž se chce milovat se ženou, kterou sex baví a nebojí se intimností. Pokud začnete hledat výmluvy a raději se otočíte na druhý bok, muž si začne připadat jako sexuální loudil, začne myslet na jiné ženy a nakonec nemusí zůstat jen u myšlenek. Milujte se s partnerem pravidelně, buďte při sexu nápaditá. Nedovolte, aby v posteli zavládla rutina. Je důležité sexuální život neustále něčím zpestřovat a zároveň si uvědomit, že naše rozkoš je do určité míry i výsledkem vztahové pohody. Páry, které dokážou pečovat o vztahovou i intimní pohodu, mají velkou šanci, že si zůstanou věrní. Komunikujte spolu a mějte pestrý sexuální život.

Rodina a děti na prvním místě

zoom Zvětšit

Muži mají rodinu a děti na prvním místě

Spousta mužů změní svůj postoj, jakmile se jim narodí dítě. Uvědomí si, že si život bez dětí a své ženy nedokážou představit, a tak eliminují všechna rizika spojená s nevěrou a jejím odhalením – mnohdy tak, že jsou jednoduše monogamní. Ovšem aby muž získal tento pocit, nesmí se jeho žena vžít pouze do role matky, ale musí zůstat také ženou a milenkou. V opačném případě se muž začne cítit nedoceněný a začne hledat útěšnou náruč jinde. I když je logické, že po narození dítěte se na něj žena upne a věnujeme mu veškerou svou pozornost, neměla by zapomínat ani na svůj milovaný protějšek. Dejte muži najevo, že po něm stále toužíte a neutopila jste se ve své mateřské roli. Pokud to dokážete, udržíte si nejen jeho věrnost, ale zároveň váš vztah prohloubíte.

Strach versus obdiv

Abyste muže „přinutila“ k monogamii, dobře vám k tomu poslouží strach. Strach z toho, že po prozrazení nevěry vztah okamžitě ukončíte. Dejte svému muži najevo, že mu bezvýhradně věříte, ale pokud byste přišla na jeho nevěru – což ostatně není v době chytrých telefonů, Facebooku apod. nic složitého – neberete zajatce. Jestliže to s vámi muž myslí vážně a počítá s vámi do budoucna, dobře si rozmyslí, jestli udělá nějakou hloupost, kvůli které by vás nadobro ztratil. Stejně tak působí na muže obdiv. Muž, který se cítí milován a obdivován svou vlastní ženou, nemá potřebu hledat ujištění o své atraktivnosti a potřebnosti v náručí milenky.

Stereotyp versus svoboda

zoom Zvětšit

Láska prochází žaludkem

Je zvláštní, že stereotyp v posteli odvede muže k milence, ale stereotyp v partnerském vztahu ho naopak udrží doma a věrného. Muži mají rádi nové věci, obzvlášť v sexu, ale co se týče domácnosti, mají rádi vše v zajetých kolejích. Vždyť není nad pohodlí! Uklizený byt, dobrý oběd a večeře, k tomu usměvavá žena s touhou čas od času experimentovat jsou zárukou toho, že muž nebude mít potřebu hledat uspokojení jinde a snažit se vyjít ještě s další ženou – milenkou. Pokud mu k tomu všemu dopřeje žena i svobodu a nebude nesmyslně žárlit, má vyhráno. Nevěra je tolik vzrušující proto, že představuje určité tabu, zákaz. Jakmile muži řeknete, ať si dělá, co chce, kouzlo zakázaného ovoce bude tatam.

To nejlepší nakonec – láska

zoom

Láska – jak prosté!

Víte, kdy nemá muž potřebu své ženě zahýbat? Přeci když jí bezvýhradně miluje. Jak prosté! Láska je mocná čarodějka a dokáže zamotat hlavu i borcům s pořádnou dávkou testosteronu. Ovšem nesmíte si mylně namlouvat, že budete k partnerovi a on k vám cítit to stejné i po letech vztahu. Ta šílená zamilovanost pravděpodobně odezní, ale zůstane něco mnohem lepšího. Zůstane vzájemné souznění. Jestliže spolu chcete zůstat celý život a chcete si zůstat věrní – byť to dá občas práci – musíte o svůj vztah společně pečovat, ale zároveň nesmíte zapomínat na to, že existujete i jako dvě samostatné jednotky. Dělejte věci společně, ale nebojte se věnovat i svým zájmům a přátelům. Buďte občas jen ve své vlastní společnosti a uvidíte, že díky tomu si budete ještě mnohem bližší. Někteří muži (i ženy) jsou sice schopni spát s někým i bez lásky, ale nikdy jim to nepřinese radost a naplnění jako s člověkem, kterého milují.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.