Chci se stát vizážistkou. Který kurz si zvolit?

Představte si práci, při které se skvěle bavíte a využíváte svou kreativitu k tomu, aby lidé vypadali skvěle. Vítejte do světa vizážistů! Proměňte své nadšení pro make-up do vzrušující kariéry.

img

Proměňte své nadšení pro make-up do vzrušující kariéry.

Profesionální vizážistka

Profesionální vizážistky jsou v dnešní době žádány víc než kdykoliv předtím. Pro to, abyste byla schopna klientům nabídnout profesionální výsledek a zároveň obstát v konkurenci, výběrem správného kurzu, můžete být o pár kroků napřed. Na trhu je velké množství různých kurzů, různé délky a intenzity. 

zoom Zvětšit

Staňte se profesionální vizážistkou

V každém případě byste si měly zvolit Rekvalifikační kurz. Jedná se o udělenou akreditaci od Ministerstva školství, můžete si být tak jisti, že kurz musí splňovat určitá kritéria a po absolvování získáte Certifikát, o který se můžete “opřít”. Nemalou výhoudou je i možnost proplacení Rekvalifikačního kurzu daným Úřadem práce.

Na českém trhu patří mezi špičky SURFACE profesionální škola líčení v Praze. Kromě velké nabídky kurzů pro začátečníky i pokročilé vizážisty vyniká především tím, že šikovným absolventům pomáhá s uplatněním se na trhu. Zprostředkovává pracovní příležitosti, což je pro začínajícího vizážistu, který nemá v daném odvětví kontakty, to nejdůležitější. Další velkou kvalitou školy je nezávislé stanovisko. Škola není propojena s žádnou konkrétní kosmetickou značkou a vy jako student tak máte skvělou možnost srovnání značek během kurzu. To je neocenitelná věc při budoucím rozhodování, s kterou značkou budete do budoucna pracovat.

Pro začátečníky je Rekvalifikační Make-Up Kurz

zoom Zvětšit

Rekvalifikační Make-Up Kurz

Kurz Vám dá vše, co pro začátek potřebujete, ale kdo se chce vizážistikou živit a uspět natrhu, měl by minimálně ovládat techniku svatebního líčení, líčení na fotografie a hairstyling. Právě proto SURFACE nabízí balíčky, které v sobě kombinují několik kurzů včetně vybavení.

Nejoblíbenějším kurzem je MASTER Make-Up Kurz. Jedná se o 20denní kurz, který v sobě zahrnuje kombinaci základního kurzu, svatebního líčení, líčení na fotografie, módní přehlídky, TV & Video a Éry Make-Upu včetně Hairstylingu. Zarezervujte si MASTER Make-Up Kurz v termínu 26.9. – 21.10.2011 jsou stále volná místa!

V ceně kurzu je obsažen make up kit v hodnotě 15 000,- Kč, který obsahuje vše potřebné od štětců až po palety, co jako vizážistka potřebujete do začátku. V průběhu kurzu je Vaše práce fotografována a po kurzu odcházíte nejen s nabytými vědomostmi,ale i s portfoliem (fotografiemi) na prezentaci před budoucími klienty.

Velkým plus je také vysoká úroveň lektorů

V SURFACE pečlivě dbají na výběr vizážistů, kteří jsou nejen špičky ve svém oboru, ale zároveň mají i lektorské schopnosti. V SURFACE jsou velmi příjemní a se vším Vám ochotně poradí.

Neváhejte a vstupte do světa profesionálního make-upu. Více na www.surfacemakeup.cz


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?