Contours fitness: Třicet minut třikrát týdně a jste v kondici

Práce, rodina, nákupy, kde si v tom shonu najít čas a chuť ještě na zlepšení postavy a kondice?  Speciální posilovna jen pro ženy nabízí vše, co potřebujete k tomu, abyste se udržely v kondici, odreagovaly se a měly lepší náladu. Intenzivní cvičení založené na kruhovém tréninku vám zabere jen třicet minut.

img

Fitness centra Contours jsou určeny výhradně pro ženy. Muži do něj nesmí.

Fitness trochu jinak

zoom Zvětšit

V Contours se Vám věnuje osobní trenérka

Mám pauzu na oběd, ale místo toho jdu cvičit do fitness centra, které funguje trochu jinak, než ostatní. Jedná se o systém cvičení s vlastní trenérkou určený pro ženy bez ohledu na věk a hmotnost. To je sympatické. Naladili mě také na to, že cvičení může trvat jen 30 minut a už po měsíci budou znatelné výsledky. K tomu jsem sice dost skeptická, ale svědectví jejich klientů hovoří jasně – úbytky centimetrů a kil zde mají zdokumentované ve fotografické knize.

Další nespornou výhodou Contours je, že se vám věnuje osobní trenérka, která vám vytvoří tréninkový program na míru, abyste dosáhly kýženého cíle a neublížily si, je vám k dispozici po celou dobu vaší návštěvy.

Jak to funguje?

Absolvuji klasický kruhový trénink, střídám stroje, vyvinuté speciálně pro ženy, s aerobním cvičením, které mi udržuje tepovou frekvenci na požadované hodnotě, abych spalovala nejen cukry, ale i tuky. Po tréninku následuje strečink opět za asistence trenérky. Půlhodinka rychle utekla, mohu ale cvičit dál. Vedle mě se potí rozmanitá společnost – úřednice z pošty, která sem zaběhla v pauze na oběd, i vrcholová manažerka z nadnárodní firmy. „Contours je ideální pro ženy, které nemají moc času, ale chtějí zhubnout a udělat něco pro zdraví. Zároveň se chtějí cítit uvolněně a to by, jak samy často říkají, ve společnosti mužů nešlo,“ říká area manažer Marek Klemens. 

zoom Zvětšit

Cvičební stroje Contours jsou vyvinuty speciálně pro ženy

Contours vám pomůže zhubnout, zlepšit kondici a zpevnit zdraví a uvidíte, že s tím přijde také lepší nálada, vyšší sebevědomí a snadnější zdolávání každodenních překážek. Přijďte doplnit své venkovní aktivity.

Nyní akce TÝDEN CVIČENÍ ZDARMA

Pro návštěvnice Omlazení nyní akce TÝDEN CVIČENÍ ZDARMA, včetně zaškolení od trenérky. Pro využití týdne zdarma se prosím telefonicky objednejte a uveďte heslo „Omlazení“.

Contours najdete v Praze na třech místech. Ostatní pobočky po celé ČR, máme také již dvě pobočky v SR. Přijít můžete kdykoli během otvíracích hodin s výjimkou první návštěvy – na tu se objednejte telefonicky.

Naše pobočky:

  • Fitness centrum Contours Praha 5, Na Zatlance 4, Praha 5
  • Fitness centrum Contours Praha 6, Bělohorská 126 /197, Praha 6
  • Fitness centrum Contours Brno Královo Pole, Božetěchova 2843/97a, Brno
  • Fitness centrum Contours Brno Lidická, Lidická 20, Brno
  • Fitness centrum Contours Hradec Králové, Dukelská 1354, Hradec Králové
  • Fitness centrum Contours Zlín, Gahurova 5265, Zlín
  • Fitness centrum Contours Opava, nám. Svaté Hedviky 2680/9,Opava
  • Fitness centrum Contours Chomutov, Ruská 83, Chomutov
  • Fitness centrum Contours Prostějov, Plumlovská 559/56, Prostějov

Více informací na www.contours.cz


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.