4 potisky, které nikdy nevyjdou z módy

Móda se mění rychleji než aprílové počasí. Pokud chcete být vždycky in, vsaďte na evergreeny, které z módy jen tak nevyjdou.

Puntíkovatý vzor 

img

Veselé puntíky ve všech možných velikostech i barvách jsou v módě už od rozverných padesátých let a od té doby je přední světoví návrháři i módní řetězce každoročně zahrnují do svých kolekcí. Ověřenou klasikou je černobílá kombinace, ať už zvolíte bílý podklad a černé puntíky nebo naopak. Chybu ale neuděláte ani při volbě jiných barev, zaručené roztomilosti "pin up girls" dosáhnete, pokud zvolíte kousek v červenobílém provedení.

Zvířecí potisky 

img

Šelmí, hadí nebo i zebří vzor patří mezi módní stálice na poli vzorů a potisků. Se zvířecími vzory však zacházejte opatrně, v tomto případě většinou platí, že méně je více. Být celá zahalená od hlavy až k patě do oblečení a doplňků se zvířecími potisky zavání laciností, kýčem a nevkusem. Pokud si hned netroufnete na tygrované šaty, zkuste třeba doplňky jako jsou lodičky nebo kvalitní šátek se zvířecím vzorem.

Pruhovaný vzor

img

Proužky patří mezi nejoblíbenější a nejvíce nošený vzor vůbec a prakticky žádná módní značka se bez něj neobejde. Určitě i vy máte ve svém šatníku alespoň jedno klasické pruhované tričko v pařížském stylu. Proužky se stejně jako puntíky nosí ve všech možných barvách a šířkách. Klasikou je černobílé a červenobílé pruhování, každoročně se v obchodech setkáváme i s modrobílou námořnickou variantou.

Kostkovaný vzor 

img

Elegantní anglická kostka, klasický károvaný vzor, který nosili již staří Keltové, konzervativní skotská kostka, retro gingham styl z hravých šedesátých let, který letos patří mezi hlavní trendy v potiscích, nebo punková verze kostkovaného vzoru – kostkování je populární vzor napříč generacemi i styly a záleží čistě na vás, který typ kostkovaného potisku je vám nejbližší. S kostkovaným vzorem neuděláte chybu!




A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?