Denní look celebrit

Na pověstném červeném koberci předvádějí dokonale padnoucí šaty od slavných návrhářů, perfektní účes a bezchybné líčení. Ve všední dny je ale všechno úplně jinak a hvězdné pozlátko mizí jako mávnutím kouzelného proutku.

img

Jak chodí oblékané slavné ženy v civilu?

Kristen Stewart 

zoom Zvětšit

V soukromí Kristen preferuje velmi ležérní styl, ...

Hvězda ságy Twilight je svým poněkud schizofrenním módním stylem už pověstná. Ve společnosti platí za trendů znalou mladou dámu s výrazným sexy líčením, v civilu si však drží image rozervané nezávislé americké puberťačky s lehce punkovými sklony a prakticky se nelíčí.

zoom

...ale na červeném koberci to dokáže pořádně rozjet.

Každopádně oba její styly mají své příznivce i odpůrce a je pravda, že Kristen si se svou dokonalou postavou může dovolit prakticky cokoli. Na červeném koberci pak neváhá šokovat módní kritiky průsvitnými a jinak provokativními modely. 


Gwyneth Paltrow 

zoom Zvětšit

Slavná herečka má vytříbený vkus i v civilu.

Populární americká herečka patří mezi nejlépe oblékané celebrity současnosti. I v běžném životě se obléká velmi stylově. Gwyneth se nebojí v módě riskovat a ve volném čase inklinuje spíše k rockovému uvolněnému vzhledu.

zoom

Gwyneth patří mezi nejlépe oblékané celebrity.

Sympatická křehká kráska s aristokratickými rysy, která má dvě děti se zpěvákem skupiny Coldplay, už překročila čtyřicítku, ale díky svému smyslu pro módu a zdravému životnímu stylu působí mnohem mladším dojmem.



Reese Witherspoon 

zoom Zvětšit

Americkému stylu je věrná herečka Reese Witherspoon.

Usměvavá blondýna a trojnásobná matka je stejné americké zlatíčko jako svého času Meg Ryan - i v módě je věrná americkému stylu své slavné kolegyně. Reese preferuje jednoduchý lady styl, klasické střihy a barvy a v civilu představuje typ klasické americké ženy.

zoom Zvětšit

Populární hvězda má ráda jednoduchý lady styl.

Oblíbená herečka nepatří mezi výstřední hvězdy, a i když nemá dokonalou postavu, přesně ví, co si může dovolit, a tak jen málokdy šlápne vedle. V těhotenství vsadila především na pohodlí a ležérní styl oblékání.


Sarah Jessica Parker 

zoom Zvětšit

Hvězda "Sexu ve městě" vypadá v běžný den trošku jako hastroš, ....

Známá americká herečka občas šokuje svým civilním stylem “a la hastroš”. Ale hrdinka jednoho z nejoblíbenějších seriálů pro ženy Sex ve městě prostě v civilu upřednostňuje nenápadnou módu a poněkud omšelý vzhled jako protiklad k zářivým výstředním modelům, které obléká na červený koberec.

zoom

... zato večer září ve výstředních modelech.

Ostatně okázalých a provokativních modelů si Sarah užila dosytosti jako seriálová hrdinka Carrie. Maminka tří dětí tak budí zdání, že na sebe ve volném čase moc nedbá, má ráda sešmajdané “hucule” a nepadnoucí seprané džíny a nenalíčený obličej maskuje tmavými brýlemi.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?