Elixír mládí v krabičce

Toužíte zůstat navždy mladá a krásná? Zázračný elixír nesmrtelnosti na trhu neseženete, ale nějakého toho zachránce mládí si přeci jen koupit můžete. Objevili jsme přípravky, které jsou při dlouhodobém a pravidelném používání skutečně účinné.

Kvalitní krémy na vrásky pomáhají v boji proti vráskám, zjemňují již vzniklé vrásky a dělají pleť hezčí a na pohled mladší. Ovšem nemůžete čekat zázraky hned po prvním použití. Vzhledem k přirozenému biologickému cyklu pleti trvá i sebevýkonnějšímu krému minimálně šest týdnů, než ukáže, co opravdu umí. Co z toho vyplývá? Že do krému na vrásky musíte investovat nejen peníze, ale také svůj čas. Buďte trpělivá, neztrácejte nervy, poctivě mazejte a výsledky se dostaví.

Zmizíky na vrásky kolem očí

zoom Zvětšit

Okamžitě omlazuje vzhled pleti

Trápí vás vějířky vrásek kolem očí? Vyzkoušejte oční krém Nivea Visage, který obsahuje koenzym Q10, což je osvědčený zmizík na vrásky. Viditelný vyhlazující účinek podobný jako po aplikaci injekcí botulotoxinu má Dermacol Botocell Intenzivní liftingový krém na oči a rty. Účinek přetrvá až čtyři hodiny. Intenzivní liftingovou péči pro viditelné vyhlazení, zpevnění a vypnutí pleti okolo očí zaručuje liftingový gel Juvena Rejuvenate & Correct Lifting. Gel redukuje drobné linky a vrásky. Má dvojitý efekt eliminující ztrátu pevnosti a redukující pocit únavy.

Účinně proti tmavým kruhům pod očima

Tmavých kruhů pod očima se zbavíte kvalitním spánkem a používáním účinné kosmetiky. Doporučujeme chladivý hydratační gel Talika Eye Detox Contour Gel s účinkem proti tmavým kruhům a otokům, který dodává očnímu okolí svěží a odpočatý vzhled již během několika dní. Na pomoc si můžete vzít také omlazující gelové náplasti pod oči Talika Eye Therapy Patch poskytující radikální řešení v boji proti vráskám, nepravidelné pigmentaci, tmavým kruhům a otokům. Na rozjasnění očního okolí použijte Dermacol Pearl Elixir s perlovým výtažkem.

Vyhlazená a sjednocená pleť

K získání vyhlazené a sjednocené pleti vám pomůže rozjasňující fluid Darphin Ideal Resource Fluid, který řeší vrásky, mimické linky, známky únavy, ztrátu jasu, rozšířené póry a nerovnoměrnou texturu pleti. Vrásky a drobné linky vyhlazuje okamžitě i postupně. Pokud máte pleť po ránu zmačkanou, vyzkoušejte denní extra-firming lotion SPF 15 Clarins s organickým cukrem z ječmene, s mateřídouškou citronovou a výtažkem ze zeleného banánu. K rozjasnění, obnově struktury a jasu pleti je vhodný také Darphin Ideal Resource Creme.

STOP předčasnému stárnutí

Proti předčasnému stárnutí je účinný krém Matis Paris Avant Age Cream, který mohou používat ženy nad 25 let. Krém obsahuje komplex dlouhověkosti obohacený o výtažky z rýže a vinných výhonků, jež stabilizují buněčný metabolismus narušený životním stylem a tím zpomalují proces stárnutí. Pro pleť s příznaky stárnutí a zralejší pleť je vhodné zpevňující sérum proti vráskám Darphin Prédermine Sérum Fermeté Réparateur De Rides. Ženy po čtyřicítce by měly používat sérum Capture XP od značky Dior.

Luxusní krémy proti vráskám

zoom Zvětšit

Posiluje ochrannou bariéru pleti

Bestsellerem mezi luxusními krémy je Juvena MasterCaviar, který obsahuje celosvětově unikátní kombinaci dvou technologií SkinNova SC Technology a DNA NANO Technology. Ty posilují buněčné prostředí a chrání buněčné jádro (DNA). Krém dokáže proniknout hluboko do pokožky a okamžitě ji začíná intenzivně obnovovat a omlazovat. K dispozici je i vyživující noční péče MasterCaviar hýčkající pleť během spánku. Na suchou pleť doporučujeme krém Matis Paris Densifiance X-Tream, který vyživuje, hydratuje a celkově pečuje o zralou pleť.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?