Hit z USA v ČR – slevové kupóny zdarma ke stažení na Skrz.cz

Největší český vyhledávač slev přichází s přelomovou novinkou – slevovými kupóny, které si můžete zcela zdarma stáhnout na skrz.cz.

img

Udělejte radost nejen sobě, ale i blízkým. Kde jinde dnes získáte slevu zcela zdarma?

Uplatnit je můžete v internetových, ale také kamenných obchodech. Stačí si vybrat z mnoha nabídek, zdarma zobrazit či stáhnout kupón, vytisknout jej a nakoupit třeba za třetinu původní ceny!

Seznam všech slevových kupónů najdete na adrese skrz.cz/kupony.

Každý den se můžete těšit na nové a zcela různorodé nabídky. Stačí se zaregistrovat a můžete si každý den stáhnout tolik kupónů, kolik využijete! Mezi aktuálně nejžádanější kupóny patří 40% slevový kupón do Sconto nábytek, 30% sleva na nákup plavek v obchodě pradloelegant.cz, 30% sleva na osvěžující drink Fruitisimo, 15% sleva na vysavače v obchodě Electroworld a 25% sleva na luxusní hodinky v e-shopu Kleopatra.cz.

Maminky nejvíce zaujala sleva 10% na nákup hraček v e-shopu hracky.cz, 50 Kč sleva do nákupního klubu prodeti.cz a zdarma káva při koupi vstupenky do populárního DinoParku.

Podělte se se svými přáteli, rodinou či kolegy.

Udělejte radost nejen sobě, ale i blízkým. Kde jinde dnes získáte slevu zcela zdarma? :-)




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!