Hity letošního podzimu v metodách nechirurgického zkrášlování pokožky

S přibývajícím věkem ztrácí pokožka svou přirozenou pevnost a tvar. Často nezáleží na zdravotním stylu, čas a matka příroda vykoná s naší pokožkou své a ta ztrácí svou mladistvou pevnost, struktura pleti je oslabována a dochází k ochabování kontur obličeje.

img

Nosoretní rýhy před a po zákroku

Časem si této skutečnosti začne všímat každá žena ráno opřed zrcadlem, na pokožce se začnou objevovat drobné vějířky a vrásky, dochází ke gravitační ptóze víček, mění se pigmentace. Kdo z nás by se nechtěl podívat do zrcadla a spatřit opět hladkou, jemnou mladistvou tvář?! Doba moderních technologií přináší řešení právě takových obtíží a dnes lze zcela bezpečně zastavit proces stárnutí pokožky a obnovit její mladistvý a krásný vzhled.

zoom Zvětšit

Lékař kliniky Mediestetik při provádění zákroku

Zeptali jsme se odborníků z renomované pražské kliniky Mediestetik, jak lze zvrátit neúprosný běh času a vypadat znovu mladě, krásně a sebevědomě. Jak jsme se dozvěděli, hitem tohoto podzimu jsou neinvazivní metody. Výhodou těchto metod je jejich šetrnost, ale zároveň i úspora času, jelikož není třeba po těchto zákrocích jakkoliv měnit své dosavadní zvyky a odpadá nutnost dlouhé rekonvalescence a rehabilitace. To vše při zachování kvality, jež je na stejné, či dokonce vyšší úrovni než konvenční invazivní metody. Korektivní dermatolog, doktorka Naparidze z kliniky Mediestetik nám také prozradila, že mezi opravdové hity tohoto podzimu patří exklusivní neinvazivní procedury, mezi které patří radiofrekvenční lifting pokožky Thermage, omlazování pokožky frakčním neablačním laserem Palomar a tekutý 3D lifting pro modelaci ztracených obličejových kontur. Zeptali jsme se tedy na několik otázek, které by mohli zajímat i Vás.

Mohu zastavit proces stárnutí pokožky?

Ano, proces stárnutí pokožky lze zastavit, či dokonce vrátit o několik let zpět. Klinika Mediestetik disponuje pro své klienty speciálním přístrojem Thermage, který je naprostou novinkou a převratem v moderních metodách omlazování. Během jediného zákroku je dosáhnuto výsledku, pro který byla dříve zapotřebí mnohahodinová plastická operace a dlouhé měsíce rehabilitace. Jak nám dermatoložka, lékařka Magdalena Naparidze vysvětluje, tato metoda pracuje na principu neinvazivního hloubkového radioliftingu, při kterém proniká radiofrekvenční energie a teplota do dermy, kde působí přímo na kolagenová vlákna a buňky zodpovědné za produkci kolagenu. Díky této stimulací dochází ke stahování kolagenových vláken, které s postupem věku ztrácejí své přirozené vlastnosti a již neplní svou přirozenou funkci. Také se aktivují buňky zodpovědné za tvorbu kolagenu, čímž je podpořen růst nových kolagenových vláken a jejich další zpevňování. Pokožka tak získává mladistvý vzhled, obnovuje svou pevnost a pružnost. Při této proceduře nedochází k jakémukoliv poškozování svrchní části pokožky a již čtyři týdny po ošetření dochází k tvorbě nových kolagenových vláken a tento proces pokračuje v období dalších 6 až 12 měsíců. Efekt zastavení stárnutí a omlazení pokožky je viditelný až po dobu 5 let.

Lze řešit již vzniklé estetické problémy na pokožce?

Estetické problémy, mezi které patří například vrásky, strie, jizvy, změny barvy a nerovnosti povrchu pokožky způsobené akné řešíme na klinice Mediestetik přístrojem Palomar, který je patentovaný v USA a doznal celosvětového úspěchu. Jak doktorka Naparidze vysvětluje, jedná se o metodu frakčního neablačního laseru. Při tomto výkonu je ošetřován nejen viditelný povrch pokožky, ale jsou taktéž stimulovány její hlubší vrstvy. Tím je docíleno nejen řešení viditelných změn na pokožce, ale i jejich příčin, které se často nachází v hloubce pokožky. Metoda tvoří špičku v oboru laserové medicíny. Vše probíhá, rychlou, velice efektivní a bezbolestnou cestou, která nevyřazuje člověka ze společenského života.

Je možné zabránit ochabnutí pokožky?

zoom Zvětšit

Ilustrační foto k výplňovým materiálům

Proces stárnutí začíná i probíhá u každého z nás individuálně. Jak lékařka Naparidze z pražské kliniky estetické medicíny Mediestetik vysvětluje, čas postupuje neúprosně a náš obličej se začíná měnit. Objemu obličejových partií ubývá, kontury ztrácejí svoji pevnost a pružnost. Náš obličej tak pomalu ztrácí mladistvý a svěží vzhled, v některých partiích začínají vystupovat kosti, nadočnicové oblouky klesají a stejně tak je tomu i s koutky úst. Nejmodernější metody estetické a korektivní dermatologie, které na klinice Mediestetik používáme, jsou snadným řešením s okamžitým efektem. Patří sem zejména tekutý 3D lifting. Jde o kombinaci speciálních aplikačních technik s využitím moderních výplňových materiálů. Rozsah ošetření u této procedury je zcela individuální, lze provést pouze lokální ošetření či komplexní modelaci obličeje, to vždy záleží na přání ženy, která si chce touto metodou navrátit ztracenou krásu a mnohdy i sebevědomí. Ošetření metodou tekutého 3D liftingu má okamžitý efekt, který přetrvá až tři roky.

Jak jsme se přesvědčili, všechny tyto procedury spolku s vysoce kvalifikovanými odborníky lze nalézt na klinice estetické medicíny Mediestetik, která je součástí skupiny klinik na mnoha místech ve světě. Tato klinika je tudíž zárukou kvality služeb, jejich vysokého standardu a odbornosti personálu. Další informace, které se nám nevešly do našeho článku, můžete získat také na internetových stránkách kliniky www.mediest.cz či telefonním čísle 222 242 232.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.