Hodinky jako srdeční záležitost

Valentýn se blíží a vám je už teď jasné, že s dárky jako jsou plyšáci, něco dobrého na zub nebo romantická masáž u partnera nepochodíte? Zkuste sáhnout po dárku trvalé hodnoty, který vás vašemu milému připomene, i když budete zrovna daleko od sebe.


Hodinky patří mezi krásné a praktické dárky, které pro svého majitele věnováním blízkou osobou rychle získají vysokou citovou hodnotu. Dříve se často dědily z otce na syna, dnes jsou oblíbeným dárkem k maturitě, promoci nebo ke kulatinám. Nemusíte ale nutně vybírat luxusní společenský kousek, pokud váš partner víc času než v obleku tráví lezením po skalách a sjížděním divokých řek. V tomto případě budou dobrou volbou hodinky na každodenní nošení, které jsou natolik elegantní, aby neudělaly ostudu v kombinaci s oblekem a dostatečně odolné na sport a pobyt v přírodě.

Doplněk pro každý den

Ke sledování času nám možná pořád slouží hlavně mobilní telefony, ale měření času už dávno není jedinou úlohou hodinek. Stopky, zobrazení času na dvou místech zároveň, kompas, dostatečná vodotěsnost pro vodní sporty nebo jen vysoká odolnost z hodinek snadno udělají doplněk, které váš partner z ruky už nesundá.

img

Zatímco mezi byznysmeny začínají být hodinky stejně důležitou součástí outfitu jako kravata, do svého každodenního šatníku si je pouštějí i vyznavači aktivního životního stylu.

Švýcarská kvalita neomrzí

Zdá se vám, že vybrat si z široké nabídky hodinek je nadlidský úkol? Vsaďte na kvalitu a sáhněte po hodinkách švýcarské výroby. Švýcarské hodinky ve společenském či sportovním provedení jsou zárukou spokojenosti už desítky let. Důkazem je i jedna z nejoblíbenějších švýcarských hodinářských značek v ČR - Wenger, která si své zákazníky získává právě vysokou kvalitou materiálů i zpracování a příjemnou cenou. A přestože platí především za výrobce kvalitních sportovních hodinek, v posledních letech svou nabídku významně rozšiřuje i o hodinky elegantní a městské, neformálního vzhledu a určené na denní nošení.

img

Městské hodinky Wenger - dostatečně reprezentativní na pracovní schůzku, dostatečně odolné pro sport a volný čas.

V podání Wengeru hodinky nejsou nuda. Na barvy sází u sportovních i elegantních kousků a atraktivní vzhled jde vždycky ruku v ruce s kvalitou.

Nezapomeňte na sebe

Hodinky nejsou oblíbeným doplňkem jen u mužů. Takže pokud ještě ani vy nemáte ty své, můžete si s partnerem společně rozšířit sbírku doplňků a vybrat si párové hodinky. Mnozí výrobci hodinek, včetně značky Wenger, nabízejí identické modely hodinek jak v dámském, tak v pánském provedení. I ve dni plném shonu a stresu vám pak jeden pohled na zápěstí vykouzlí úsměv na rtech.

img

Jestli pro sebe hledáte něco elegantnějšího a víc ženského, odkazem na výjimečný okamžik může být i nová řada dámských hodinek Wenger City Very Lady. Každé z 5 barevných provedení má na pozici 3. hodiny decentní zlaté srdce.

img

Valentýnský nákup hodinek stále ještě vyřešíte včas na helveti.cz s dopravou zdarma, možností výměny hodinek a rokem pojištění zdarma.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!