Infuzní terapie vitamínem C

Každý z nás se občas cítí unavený a bez nálady. S únavou a špatnou náladou se dá přitom vypořádat různými způsoby. Podle vědců a badatelů může být všelékem budoucnosti vitamín C, ovšem nikoliv ve formě tabletek.

Co způsobuje nedostatek vitamínu C?

Nedostatek vitamínu C v lidském těle zvyšuje koncentraci škodlivého cholesterolu a rozvíjí se i tzv. oxidativní stres, což je stav, který je spoluzodpovědný za vznik chronických zánětů. Tyto záněty jsou pak zodpovědné za vznik alergií, deprese, opakující se infekce, nádory, ale i syndrom vyhoření či syndrom chronické únavy. Jestliže máme v těle vitamínu C dostatek, je oxidativní stres potlačen a reakce v těle probíhají normálně, což znamená, že jsou detoxikovány cizorodé látky v játrech, tvoří se kolagen, je blokována tvorba karcinogenu a je podpořen imunitní systém.

Vitamín C v tabletkách neléčí

zoom Zvětšit

Nitrožilní infuze vitamínu C působí léčivě

Pokud si však myslíte, že zvýšíte obsah vitamínu C ve svém těle pouhým polykáním tabletek, pak jste na omylu. Příjmem vitamínu C v tabletkách dosáhnete pouze velmi nízké koncentrace vitaminu C v krvi, která sice zajistí fyziologické účinky, ale nikoliv už ty léčivé. Aby měl vitamín C i léčivé účinky, je nutné v krvi vytvořit 10–15krát vyšší koncentraci, čehož můžete docílit pomocí vysoko dávkové infuze vitaminu C. Nitrožilní infuze je schopna vytvořit v krvi takovou koncentraci vitaminu C, která působí léčivě, preventivně a má i velmi pozitivní vliv na psychiku.

Nitrožilní infuze vitamínu C

Pokud máte strach z jehel, budete se muset překonat, protože infuze probíhá klasicky, tedy pacientovi je do žíly na ruce zavedena jehla, přes kterou infuze teče do krevního řečiště. Nitrožilní infuze vitaminu C se aplikuje nejčastěji 2–3x týdně po dobu 2 až 12 týdnů. Optimální délku stanoví  lékař podle klinického stavu pacienta. Na infuzi strávíte v průměru jednu hodinu, která se vám však ve velkém zúročí. Při zvýšené pracovní nebo sportovní zátěži vám infuze vysoké  dávky vitamínu C vrátí sílu, zkrátka má skvělý energetizující efekt.



Komentáře

Tchuminka
Vyzkoušel někdo? Jaký na to máte názor?
Nefer
Reaguji na Tchuminka: Ja som v apríli dostala 10 infúzií, no necítila som žiadny rozdiel pred a po
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.