Jahodově červená v módě

Sytě červená barva působí hřejivě, je elegantní a ideální na podzim. Víte, jak jahodově červenou nosit, s jakými barvami kombinovat či jaké k ní zvolit líčení?

Jahodově červená barva je oblíbená pro svou schopnost okouzlit jak v malém, tak i velkém množství. Je oslnivá a intenzivní, že skoro září. Pokud zvolíte červený outfit, budete zářit společně s ní, ale musíte vědět, jak tuto barvu nosit a s čím ji kombinovat.

Jak nosit červenou?

zoom Zvětšit

Kombinace s černou a zlaté prvky

Výhodou opravdové červené barvy je, že její podtóny lichotí velké škále odstínů pleti. Při jejím nošení jsou vhodné kombinace různých textur. Zvolit můžete například kombinaci lakované kůže s vlnou či hedvábným saténem. Jak je známo, v módě se fantazii meze nekladou. Předností červené je také to, že dokáže podtrhnout detail nebo zvýraznit pas.

Barevné kombinace

Jahodově červená barva a její podtóny ladí s neutrálními barvami jako jsou černá či šedá. Při této kombinaci bude hrát červená barva prim, dokonale vynikne. Luxusního vzhledu dosáhnete v kombinaci červené se zlatou. Jestliže ráda experimentujete, vyzkoušejte kombinaci červené s kobaltovou. Touto kombinací vznikne nevšední kontrast.

Líčení k červenému outfitu

K naprosté dokonalosti vám chybí doladění outfitu s líčením. I když je červená velmi kontrastní, nemusíte se bát sáhnout po rtěnce. K červenému outfitu si namalujte rty rudou rtěnkou. Sáhnout můžete i po odstínech do korálova, růžova nebo bordó. Nemusíte přitom hledat stejný odstín rtěnky, jaký má váš outfit. Stačí se držet podobných barevných tónů.

Náš tip: Nezapomeňte na doplňky. Podle množství červené a barevné kombinace volte kabelku. Můžete zvolit červenou, ale i kontrastní modrou. Ze šperků vynikne jak zlato, tak i stříbro. Boty mohou být v červené i klasické černé barvě.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!