Jak na husté obočí

Chcete působit přirozeně a navíc být trendy? Přestaňte si nepřiměřeně vytrhávat obočí. Úzké linky či dokonce obočí namalované tužkou působí antisexy.

img

Husté obočí je hitem loňského i tohoto roku. Působí přirozeně a sexy.

Husté obočí se stalo hitem minulý rok a trendy bude i letos. Uzoučké linky již dávno nefrčí a upřímně nikdy ani velkou slávu neudělaly. Takže pokud jste si nenechala neprozřetelně celé obočí vytrhat a následně vytetovat, udělala jste správnou věc. 

Vytrhávejte obočí s mírou

Pokud máte dostatečně husté obočí, postarejte se o to, abyste se zbavila pouze chloupků, které přesahují váš přirozený tvar a zasahují do víčka. Díky této jednoduché úpravě bude vaše obočí vypadat čistěji a upraveněji. Pokud by trháním vznikly v obočí mezery, doplňte je líčením.

zoom Zvětšit

Herečka Jessica Alba sází na přirozenost.

Pročešte obočí kartáčkem

Čistým kartáčkem nebo štětečkem (zvolit můžete například štěteček od vyschlé řasenky, který důkladně omyjete) pročešte obočí po směru jeho růstu. Na denním světle zkontrolujte, jestli v obočí nevznikly mezery, které je ideální zamaskovat vhodně zvoleným líčením.

Na mezery v obočí použijte tužku či stíny

Mezery v obočí lze zamaskovat tužkou nebo matnými stíny, které odpovídají co nejvíce barvě vašich vlasů. Při úpravě dělejte co nejkratší tahy, díky čemuž si zaručíte maximálně přirozený výsledek.

Správný tvar obočí

Tvar obočí dokáže ovlivnit celý výraz obličeje. Pokud necháte konec obočí směrovat příliš dolů, budete působit smutně. Podle zkušené vizážistky by mělo být nejvyšší místo oblouku v jedné třetině oka. Jestliže si s vytvarováním obočí nebudete vědět rady, raději se objednejte na kosmetiku, kde vám s vytvarováním pomohou.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.