Jak ušetřit na nákupu kosmetiky?

Pečující krémy, kvalitní make-up a šetrné čistící pleťové vody. A protože zrovna na kráse a zdraví se nevyplatí šetřit kupováním levných a nekvalitních produktů, naše peněženka často trpí. Přemýšleli jste někdy, kolik utratíte peněz za kosmetiku? A zajímá vás, jak se dá snadno ušetřit i nákupem těch samých produktů?

Poslední dobou získávají na popularitě tzv. cashbackové portály, které vám vracejí peníze za nákupy. Zdarma se na nich zaregistrujete, prokliknete se přes ně do běžných obchodů a nakoupíte tak, jak jste zvyklí. Cashbackový portál od obchodu dostane provizi za to, že vás k němu přivedl, a následně se s vámi o tuto provizi rozdělí. Tato cashbacková odměna může dosahovat až 33 %. Prakticky jde o opožděnou slevu.

Cashbackové portály (jako je například Tipli.cz) spolupracují i s oblíbenými eshopy s kosmetikou jako jsou Notino, Douglas nebo Fann. Hravě díky nim tedy můžete ušetřit za své pravidelné nákupy kosmetiky.

Pleťová kosmetika

Která z nás by se nechtěla narodit s přirozeně krásnou pletí? Ovšem ne každé z nás se poštěstí, a tak to musíme dohánět kosmetickými přípravky na ošetřování a čištění pleti. Ty z drogerie za pár stovek fungují jen výjimečně a na koupi těch drahých si často netroufneme právě kvůli ceně. Navíc se snažíme voli přírodní kosmetiku, protože pro naše zdraví je tím nejlepším. Například velké balení micelární vody pro citlivou pleť od Biodermy na eshop Krása.cz seženete za 365 Kč. S cashbackem 6% se vám však vrátí 21,9 Kč.

img

Tělová kosmetika

Problémy s pletí ale bohužel netrápí jen naši tvář. Ostré letní sluníčko nebo časté holení může nehezkým způsobem dát zabrat i kůži na zbytku těla. A zvlášť, pokud jste atopik nebo máte citlivou pleť, nemůžete používat jen tak nějaké přípravky. Tělový krém by měl být lehoučký a nepřemašťovat naši pleť, sprchový gel by zase neměl vysoušet. A hezká vůně je ten nejlepší bonus. Tělové mléko TimeWise Body od populární značky Mary Kay koupíte na NOTINO za 782 Kč. S odměnou ve výši až 3,6% za něj však zaplatíte o 28,15 Kč méně.

img

Vlasová kosmetika

Vlasy jsou na naší hlavě něco jako koruna. Často si je ale ničíme nešetrnou péčí, levnými šampóny se silikony nebo neodborným barvením. Jak jim vrátit pevnost, lesk a zabránit třepení konečků? Vsaďte na kvalitní vlasovou kosmetiku. Nejen šampón a kondicionér dělají rozdíl, velký účinek mají i kvalitní vlasové kúry. Kúru od Olaplex seženete na Krása.cz za 629 Kč. S odměnou ve výši 6% se vám však 37,74 Kč vrátí zpět.

img

Dekorativní kosmetika

Každá se chceme umět dokonale nalíčit, zakrýt všechny nedostatky pleti a vypíchnout své největší přednosti. Toužebně sledujeme video návody na Youtube a žasneme, jak obratně s líčidly umí ostatní zacházet. Jistě jste si všimli, kolik různých produktů dámy ve videích používají – kdybyste se jimi chtěla nechat inspirovat, necháte za dekorativní kosmetiku tisíce korun. Parfumérie FAnn nabízí kvalitní make-up Double Wear za 1 040 Kč. S cashbackem 6% se vám však 62,4 Kč vrátí zpět do kapsy.

img

Péče o nehty

Hezky upravené nehty jsou naše vizitka. Ne každý z nás má ale čas chodit každou chvilku na manikúru a nechat si nehty upravit od profesionálky. Dostatečnou úpravu přitom každá hravě zvládneme v pohodlí domova, když víme jak na to. A máme ty správně pomůcky. Pokud vás ale trápí lámavé nehty nebo bílé skvrnky, je třeba nehtům dodat výživu – zevnitř i zvenku. Zpevňovač nehtů od OPI najdete na parfémy Douglas za 735 Kč. A díky cashbacku 9 % se vám zpět vrátí 66,15 Kč.

img

Cashbackové portály fungují velmi jednoduše – bezplatná registrace na Tipli.cz trvá jen minutku a poté už se jen prokliknete na konkrétní obchod, na němž chcete nakoupit. Čím víc nakupujete, tím víc odměn vám na uživatelském účtu zacinká. Tak na co ještě čekáte?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.