Jakou zvolit vlasovou masku

Na trhu je k dispozici velké množství vlasových masek. Pokud se mezi nimi nemůžete zorientovat, nechte si poradit od profesionálů. Vysvětlí vám, která maska je pro vás nejvhodnější. My jsme pro vás vybrali pětku nejlepších vlasových masek.

Než se začneme bavit o jednotlivých vlasových maskách, ujasněme si, jaký je rozdíl mezi maskou a kondicionérem. Hlavní rozdíl spočívá v koncentraci látek, které tyto vlasové přípravky obsahují. S tím samozřejmě souvisí také intenzita jejich používání a celkový výsledek. V kondicionéru je obsah látek nižší, takže jej lze používat každý den. Aplikuje se na šamponem umyté a lehce vysušené vlasy, nechává se působit přibližně jednu minutu, poté se důkladně opláchne vlažnou vodou. Díky kondicionéru se vlasy snadněji rozčesávají.

Vlasová maska je koncentrovanější, vyživuje vlasy do hloubky a používá se dle individuálních potřeb. Na normální vlasy se maska aplikuje přibližně jedenkrát týdně, u poškozených vlasů se doporučuje aplikace dvakrát až třikrát týdně.

zoom Zvětšit

Ultratenká maska pro intenzivní lesk

Kérastase Cristalliste

Pro uhlazení povrchu vlasového vlákna a dokonalý lesk je ideální vyživující vlasová maska Kérastase Cristalliste (200 ml, 697 Kč). Maska obsahuje inovativní technologie LIQUID LIGHT COMPLEX rozpouštějící přebytečný maz. Na vlasovém vlákně se vytvoří homogenní film, který vlasy chrání před teplem při foukání.

L'Oréal Pro-Keratin Refill

Regenerační vlasová maska pro oslabené vlasy s vysokým obsahem keratinu L'Oréal Professionnel Série Expert Pro-Keratin Refill (200 ml, 238 Kč)  dokonale obnovuje vlasové vlákno a dodává vlasům opět zdravý vzhled. Odborníci na vlasy tuto masku doporučují těm, kteří mají hodně chemicky narušené vlasy (například melírem).

Matrix Total Results Repair

Maska Matrix Total Results Repair (150 ml, 162 Kč) je vhodná pro všechny typy vlasů, stabilizuje barvu a vlasy se po jejím použití dobře rozčesávají. Maska Total Results Repair  uzdravuje chemicky i mechanicky poškozené vlasy a absolutně vlasy nezatíží, takže lze masku aplikovat i několikrát týdně.

zoom Zvětšit

Intenzivní hydratace a vysoký lesk

Redken Real Control

Jestliže máte nepoddajné a krepatějící se vlasy, vyzkoušejte Redken Real Control (250 ml, 465 Kč). Tato maska intenzivně hydratuje vlasy a přeměňuje jejich strukturu, díky čemuž jsou vlasy lépe ovladatelné, vypadají zdravěji a získávají lesk. U toho přípravku je nutná doba působení minimálně 15 minut (doporučujeme ručníkový zábal).

Goldwell Dualsenses Green Pure Repair

Mezi kadeřníky je velice oblíbená  regenerační maska pro namáhané a poškozené vlasy Goldwell Dualsenses Green Pure Repair (200 ml, 220 Kč), která obnovuje zářivost a lesk vlasů již během 60 sekund. Maska obsahuje přírodní extrakt z aloe vera, vitamíny s bílým čajem, mléko z bambuckého másla, výtažky z Noni a  komplex antioxidantů.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!