Jarní trend: Výrazné potisky

Nahlédněte s námi pod pokličku jarních trendů už teď a buďte o krok napřed. V obchodech se poohlédněte po kouscích se zajímavými potisky a vzory.

img

Na jaře budou hitem výrazné potisky a zajímavé vzory na oblečení i doplňcích.

Více znamená více, alespoň pro letošní rok a co se potisků a vzorů na oblečení a doplňcích týče. Jedním ze žhavých hitů pro jaro a léto 2014, který nám módní návrháři nadiktovali, jsou totiž výrazné potisky a vzory. Ty najdeme nejen na topech, kabátech, šatech, kalhotách a sukních, ale i na obuvi, kabelkách a dalších módních doplňcích.

zoom Zvětšit

Letí květinové i abstraktní vzory.

Abstrakce, proužky i květiny

Nejčastěji letos narazíme na abstraktní tahy štětcem, které upoutají pozornost na první pohled, nebo futuristické digitální potisky a přísné geometrické vzory. A čím barevnější, tím lepší! Nestárnoucím hitem jsou také proužky - silné i tenké, svislé i vodorovné, ve všemožných barevných kombinacích.



zoom Zvětšit

Kostky a proužky jsou stále aktuální.

Na módním vrcholu se stále drží i kostky ve všech velikostech a barevných odstínech či nápadné psychedelické vzory, které na někoho mohou působit až šíleným dojmem. Jako každé jaro, ani letos neuděláte chybu výběrem modelu s květinových motivem - a to jak velkoplošným, tak drobným, obojí působí velmi žensky a romanticky.



Nebojte se vyčnívat z davu

zoom Zvětšit

Výrazné vzory ovládly módní mola.

Zkuste letos být méně konzervativní a nebojte se mixovat i zdánlivě nesourodé a křiklavé vzory dohromady. Na decentnost zapomeňte, kreativitě se meze nekladou, využijte proto sílu pestrobarevných extravagantních vzorů a nebojte se upoutat pozornost svého okolí. Pro odvážné a módy znalé nabízíme inspiraci, jak nejnověji vzory nosit. Začněte se základním kouskem s odvážným vzorem či výraznou barvou a zkombinujte jej s dalším výrazným vzorem, který se s tím hlavním bude “bít”. Přidejte velké sluneční brýle, objemnou kabelku a podpatky a vydejte se oslňovat do jarních ulic.

zdroj foto: style.com


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.