Kam na první rande

První schůzka nemusí proběhnout jen v kavárně, restauraci či v obligátním kině.

img

První rande bývá nezapomenutelné.

Samozřejmě na klasice, jako je právě kino či romantická večeře, není nic špatného, ale proč nevyzkoušet něco originálnějšího a nedomluvit si na první schůzku trochu nápaditější program. Přinášíme vám sedm tipů, kam zajít na první rande.

Na kole na piknik 

zoom

Piknik je pro romantiky jak stvořený.

Rande v přírodě zaručuje dostatek romantiky, domluvte si tedy výlet na kole zakončený piknikem na louce či u lesa. Ověříte si tak i fyzickou zdatnost nápadníka a jeho chování mimo přetechnizovanou civilizaci. 





Návštěva zoo 

zoom

V zoo se nebudete nudit.

Procházka po zoologické zahradě je jistě příjemným způsobem, jak se blíže poznat. Pokud náhodou dojde téma k hovoru, pozorování a komentování exotických zvířat vás zase naladí na stejnou notu. 



Výlet po vašem městě

Pokud své město znáte jako své boty, můžete si zahrát na průvodce a svého potenciálního partnera oslnit znalostmi historie. Jestliže jsou ve vašem okolí ještě místa, která neznáte, pak je ta nejlepší příležitost je odhalit. Nové společné zážitky sbližují.



Zajděte si na koncert 

zoom

Na koncertě se uvolníte.

Pokud jste stydlivá a obáváte se váznutí konverzace, zkuste na první rande vyrazit někam, kde vás zabaví. Na koncertě se uvolníte a po skončení můžete zajít na skleničku a probrat dojmy z hudebního zážitku.




Navštivte zábavní park

Atrakce v zábavním parku zaručí, že se s novým objevem nebudete nudit. Navíc se k němu můžete při zběsilé jízdě na horské dráze přitulit nebo ho chytnout za ruku a rozpačité sbližování tak urychlit.



Prohlídka muzea či galerie 

zoom

V galerii můžete společně hodnotit vystavená díla.

Jste umělecky založený typ? Pak si nejspíš hledáte podobně smýšlejícího partnera - a kde je lepší místo na první schůzku pro takovou dvojici než muzeum či galerie? Tam můžete dlouze probírat vystavená díla a navzájem se poznávat. 




Zasportujte si spolu

Sejděte se na tenisových kurtech, na umělé horolezecké stěně, nebo zvolte jakýkoli jiný sport, který lze provozovat ve dvojici. Tento typ rande se hodí spíše pro sportovně založené dvojice.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.