Konec poškozeným vlasům

Pokud patříte mezi ty, komu pohled na dokonalé vlasy dokonalé modelky v televizní reklamě a následný pohled na realitu ve vašem zrcadle přináší rozčarování, možná vás potěší, že se konečně i na našem trhu objevil přípravek, který tuto propastnou vzdálenost dokáže nečekaně zmenšit.

img

Zdravé, lesklé a dokonalé vlasy, donedávna nedostupný sen.

O co vlastně jde?

CoCo’s brazilská keratinová kúra je revoluční ošetření, které léčí, vyhlazuje a narovnává vaše poškozené a vlnité vlasy. Děje se to díky keratinu, který je přirozenou součástí lidských vlasů, kůže a nehtů. Tento protein vyplní dutá místa uvnitř vlasů, zjednodušeně řečeno je zacelí, čímž obnoví vitalitu a zpevní jejich vnější i vnitřní strukturu. Mimoto je tato kúra narovnává, což ocení zejména majitelky nepoddajných kudrn.

Jak probíhá aplikace?

Jednoduše. Nečekají vás žádné operace ani nebezpečné chemické hokus pokusy. Přípravek se aplikuje podobně jako běžná barva, s tím rozdílem, že budete potřebovat ještě žehličku na vlasy, jejíž vysoká teplota keratin aktivuje, a tři dny trpělivosti. Během nich vlasy nesvazujte ani jinak nesplétejte a dejte pozor, aby se nenamočily. Pokud se to náhodou stane, okamžitě je vysušte a znovu zažehlete. Po třech dnech se vlasy umyjí a je to. Pouze se připravte na to, že během zmíněného čekání vlasy nijak úchvatně nevypadají. Jejich nová podoba se vyloupne až po finálním smytí, podobně překvapivě jako motýl z kukly.

zoom Zvětšit

Vlasy před a po aplikaci brazilského keratinu

Jaký je tedy konkrétní výsledek?

Vlasy, které konečně vypadají zdravě, jsou jemné, přirozeně lesklé a rovné, necuchají se, snadno se upravují a takto vydrží další 3–4 měsíce. Zdali budete chtít kúru použít opakovaně či ne, je pouze na vás. Pokud ano, můžete být klidná, CoCo’s keratin vlasy nijak chemicky nenarušuje, není tedy pro ně žádnou zátěží. A pokud se rozhodnete pouze pro jedinou aplikaci, potěší vás, že i to podle uživatelek CoCo’s keratinu stačí, aby se vlasy oproti původnímu stavu znatelně ozdravily. Pro jaké typy vlasů je CoCo’s keratin vhodný? Pro všechny. Pro pevné i jemné, vlnité, krepaté, s roztřepenými konečky, křehké, lámavé nebo poničené barvením, stejně jako vlasy chemicky upravované, třeba trvalou.

Je nutné se kvůli keratinu vzdát oblíbené barvy na vlasy?

Není! Samotné používání barev, tónování či melírování kúra nijak neomezuje, ale aby se přípravky správně „chytly“, má jejich aplikace svá pravidla. Kupříkladu barva se nanáší vždy jako první. Keratin totiž vlas uzavře, čímž by v obráceném postupu zabránil správnému přístupu barvy. Ovšem pozor, tónovací šampón je naopak třeba nanášet až po keratinu, funguje totiž na jiném principu.

zoom Zvětšit

I Vaše drahé polovičky ocení snadnější údržbu jejich vlasů i po extrémním sportovním tréninku

Má CoCo’s keratinová kúra nějaké omezení?

Neměla by být používána v těhotenství a při kojení. Jinak nebyla na přípravek prokázána žádná alergie a všechny produkty CoCo’s keratin prošly zkouškami Státního zdravotního ústavu v Praze a obdržely certifikát o zdravotní nezávadnosti pro Evropskou unii.

Pokud se chcete o CoCo’s keratinu dozvědět více, obraťte se na společnost K and K Beauty s. r. o., která je jeho výhradním distributorem pro Českou republiku. Na jejích webových stránkách najdete nejčastěji kladené otázky a také seznam kadeřnictví, kde léčebnou keratinovou kúru nabízejí.

Po úspěšném školení, které proběhlo v Litoměřicích, plánujeme nové školení v polovině července v Praze, kde účastníci obdrží certifikát o absolvování. Pro bližší informace se informujte na webových strankách www.COCOKERATIN.cz nebo osobně na telefonu +420 725 827 627.


(komerční sdělení)




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.