Konečně hodinky i pro tu nejcitlivější kůži

Až třetina populace trpí alergií na kovy. Stačí citlivější kůže, pot nebo trocha parfému a kovové šperky mohou začít s kůží reagovat.

Svědění, začervenání nebo dokonce mokvající kůže se nejčastěji objevují při nošení levné bižuterie, která na sobě má pozlacenou vrstvu. Problémy ale můžou přivodit i šperky z nerezové oceli, přezky na opasku nebo kovové nožičky brýlí. A ani ocelové šperky nejsou sázkou na jistotu. I kvalitní ocelové šperky a hodinky obsahují alespoň stopovou příměs niklu, který na kůži u nejcitlivějších nositelů může způsobit pěknou neplechu. Předejít tomu můžete nošením šperků a hodinek z antialergických materiálů jako je třeba titan.

img

Právě na výrobu šperků z titanu a titanových hodinek se zaměřuje německá značka Boccia Titanium. S kvalitními materiály jde navíc ruku v ruce atraktivní design a hodinky Boccia Titanium se tak už několik let drží v Německu na špici žebříčku nejprodávanějších hodinek do 500 €.

img

Kromě antialergičnosti titanu je jeho velkou výhodou nízká váha a dobrá odolnost. Hodinky Boccia se vyrábí v klasickém stylu, sportovních provedeních i extravagantních podobách a za vzhledem nezaostávají ani co do vybavenosti. Díky vodotěsnosti je můžete nechat na ruce při mytí rukou či sprchování a některé modely se mohou navíc pochlubit i praktickou luminiscencí, datumovkou a stopkami.

Hodinky Boccia Titanium jsou elegantním řešením pro alergiky na nikl a všechny, kdo mají citlivější kůži, ale nechtějí se vzdávat nošení hodinek.

V ČR je můžete zakoupit například u autorizovaného prodejce Helveti, společně s 3letou zárukou a pojištěním hodinek na rok zdarma.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.