Krabičková dieta po vzoru celebrit funguje, v naší redakci vyzkoušeno na vlastní kůži

Diety se na nás valí z všech stran, z televize, z časopisů, z internetu, řeší je naši kamarádi i známí.

Všude slyším jen samé kilojouly, kilokalorie, poměr tuků, cukrů a bílkovin a už mi z toho jde hlava kolem. Kdo se v tom všem má vyznat?! Nicméně diety se samozřejmě řeší i v naší redakci, každý den píšeme o tom, která z celebrit kolik zhubla po jaké či onaké dietě. Jelikož i pro mě je toto téma nyní aktuální, protože po porodu nikdo nevypadá jako topmodelka z Vogue, rozhodla jsem se, že po vzoru celebrit jednu z jejich oblíbených diet také vyzkouším. Z mého pohledu jsem zvolila nejmenší zlo a to krabičkovou dietu. Světe div se, i mě se podařilo zázračně zhubnout.

Ne, že bych byla úplným odpůrcem diet, ale přiznám se, že hubnoucím pilulkám a koktejlům úplně nedůvěřuji. Jednoho dne jsem četla o dietních praktikách, které na sobě uplatňuje Jennifer Aniston a řekla jsem si, jdu do toho. Nejedná se totiž o žádnou chemii, ale o klasickou zdravou stravu, řeč je o krabičkové dietě. Na základě referencí od mých známých i od našich známých celebrit jako jsou Marta Jandová, Jitka Nováčková nebo Agáta Hanychová, jsem si k testování vybrala společnost DIETAVKRABICCE.CZ

Můj první týden 

Člověk se musí rozkoukat a po večerech zamáčknout slzu, na vašem konferenčním stolku už totiž nenajdete plnou mísu Pringles brambůrků, přičemž jste se při jejich konzumaci uklidňovali tím, že přece celý večer posilujete, ono takhle natáhnout stokrát za večer ruku z gauče až do mísy, to přece také dá vašemu bicáku zabrat. Teď se musíte smířit s večery, kdy místo Pringles brambůrků na vás z konferenčního stolku divně kouká červená paprika, kvůli které se vám vůbec posilovat nechce. Pokud máte totiž po večerech hlad, povolena je pouze zelenina či bílý jogurt. Nicméně se složením a chutností denního menu krabičkové diety jsem překvapivě mile spokojena. Kurýr mi každý den doveze tašku s celodenním menu, která obsahuje 5 jídel. Snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. Velikost porcí, jsou naprosto dostačující, což mě také mile překvapilo, pod pojmem dieta jsem si totiž vždy představovala hladovějící modelky, jejichž celodenní přísun živin sestává z vody a jednoho sucharu. 

 Můj druhý týden 

Začínám se cítit opravdu lépe, bude to hlavně tím, že moje osobní váha, svého času moje nepřítelkyně, se rozhodla mi za mé snažení udělat radost a to hned první den z druhého týdne, moje první kilo je dole, hurá. 

Můj třetí týden 

Tento týden si opravdu pochutnávám. Netušila jsem, že dieta může být tak lahodná, moje chuťové buňky si vesele zpívají. Špenátová polévka s lososem, Italské houbové rizoto s parmezánem, Tiramisu FIT aj. A další dvě kila jsou dole, co víc si přát. 

Můj čtvrtý poslední vítězný týden 

Moje měsíční očista se pomalu blíží ke konci a já se nepoznávám, v hlavě mi totiž běhají myšlenky, zda se mi nakonec po tom, co jsem rok odkládala, nebude stýskat. Krabičková dieta je hrozně pohodlná forma stravování, navíc zdravého a jako bonus i chutného. Poměry výživových denních hodnot v menu jsou přesně správně sestaveny nutričním poradcem, což laik jako jsem já, bohužel neumí. Doma bych si jí tedy sice připravovat mohla, ale kromě spousty stráveného času, který nemám, by krabičková dieta neměla ten správný efekt. Moje osobní váha na mě nevěřícně zírá, mám dole neuvěřitelné čtyři kila za měsíc krabičkové diety. V tuto chvílí mi do mé ideální váhy zbývají už pouze tři kila a tak si říkám, že s DIETAVKRABICCE.CZ uzavřu svůj další osobní dietní kontrakt.

Pojďte do toho se mnou 

Telefonáty mým kamarádům a známým, kteří také plánují zahájit hubnoucí proces, vyplývající z mého dietního nadšení neberou konce a už jsem se setkala s mnoha názory, ale musím se pochlubit, mé argumenty je vždy ubily a většinu z nich jsem přesvědčila, aby tento „elixír“ také vyzkoušeli. Jeden z názorů byl např. to, že se mému kamarádovi tato služba zdála finančně náročná. Zeptala jsem se ho, ať mi prozradí, jak přes den jí a kolik peněz za to utratí. Začalo to snídaní v Costa Coffe za 120 Kč, pokračovalo přes oběd v Potrefené Huse za 150 Kč a končilo večeří od manželky, která průměrně vychází na 100 Kč. Podtrženo sečteno, nezdravé denní stravovaní mého kamaráda vychází na 370 Kč. Proč nezdravé? Zcela vynechává svačiny, ovoce a zeleninu. Aniž by se totiž zamyslel a spočítal si své stávající náklady, přišla mu cena za měsíční stravování s DIETAVKRABICCE.CZ příliš vysoká. Nejen, že je krabičková dieta méně finančně náročná oproti stávajícím nákladům, ale zároveň obsahuje velké množství kvalitních surovin, jako jsou ryby, nejrůznější druhy mas, zeleniny, ovoce atd. Nakonec do toho šel, za mé doporučení mi děkuje a já mám alespoň parťáka, se kterým si můžeme sdělovat dojmy z naší cesty za štěstím a krásnou postavou. 

Jak to tedy celé funguje? 

,,Máte na výběr si krabičkovou dietu objednat na jeden den, na týden či na měsíc nebo i delší časové období. Je možné samozřejmě dle požadavků některé dny či týdny vynechávat či přesouvat např. po dobu dovolených apod. Cenově vychází krabičková dieta průměrně na 250Kč/den. Jídelníčky jsou sestaveny naším nutričním poradcem“, popisuje fungování stravovacích programů DIETAVKRABICCE.CZ jednatelka společnosti Lucie Pechová. 

"Každý náš klient si může určit, zda si krabičkovou dietu nechá každý den dovézt nebo si jí může osobně vyzvedávat zdarma či za malý poplatek na našich odběrných místech po celé Praze a v Říčanech u Prahy. Tyto dvě možnosti odběru lze také různě kombinovat. Klient od nás tedy obdrží každý den tašku s čerstvou stravou na celý den, která obsahuje pět jídel: snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. Výsledky klientů jsou opravdu výborné, jejich pozitivní ohlasy nás velice těší," dodává Lucie Pechová. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!