Laserová epilace intimních partií není tabu

Také vás omrzely žiletky? Přečtěte si zkušenost naší čtenářky o tom, jak vypadá laserová epilace intimních partií. Už dopředu vám můžeme prozradit, že to nebolí a efekt je trvalý!

zoom

Přišel čas, kdy už jsem toho měla dost. Už mě vážně přestávalo bavit se holit, a to hlavně na intimních partiích. Bylo to pořád žiletka sem, žiletka tam, tuny holící pěny, pak litry olejíčku a pár kilo krému. A tohle hezky pěkně několikrát za týden. Moje chloupky totiž rostou rychlostí světla, musela jsem tomu nějak zabránit.

Vosk? Děkuji nechci!

Ano, prožila jsem si i krátkou etudu s voskem a cukrovou pastou. Bylo to při těhotenství, kdy pro mě díky bříšku nebylo fyzicky možné se oholit, aniž bych si neublížila. Jenže vosk mi absolutně nevyhovoval. Tak divně lepil a na tu bolest jsem si nikdy nezvykla.

Laser? V těchto místech? Jak?

Začala jsem tedy pátrat na internetu a hledala schůdnější variantu. Laserová epilace, rychle a bezbolestně, hlásal nadpis. Moment. Laser? V těchto místech? Jak?

Pátrala jsem tedy dál. Laserová epilace by podle zkušeností ostatních měla vážně být bezbolestná, hlavně díky anestetickému krému. Aha, to by šlo. A co cena? Ano, byla trochu vyšší, než jsem čekala, ale hladký klín napořád mi za to prostě stál. Nechala jsem si narůst chloupky aspoň na 1 mm, jak psali na stránkách kliniky Esthé.

Na klinice jako doma

Pak jsem se objednala na kliniku Esthé Laser Clinic. Při vstupním vyšetření se mnou moje lékařka nejdříve vše prokonzultovala a vysvětlila mi, jak laser funguje. Laser cílí na pigment v kořínku chloupku, teplo z laseru pak kořínek zničí a žádný další už nikdy neporoste. (Hurá, hurá, hurá!)

Jediná věc, která zákrok komplikovala, byl můj počáteční stud, ale ten se po chvíli odboural. Jinak mě skutečně nic nebolelo. Zákrok trval ani ne hodinu, na další sezení jsem už byla psychicky připravená. A na poslední ze tří sezení jsem se už vyloženě těšila, sbohem chloupky!

Investice do laserové epilace rozhodně nelituji, dokonce teď uvažuji i o epilaci nohou, ať můžu žiletky vyhodit úplně. Určitě se znovu obrátím na Esthé Laser Clinic.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.