Laserová epilace

Co všechno obnáší laserová epilace? Je vhodná pro ženy i muže? A proč je laserová epilace mnohem lepší než holení klasickými žiletkami?

Laserová epilace slibuje dokonale hladké tělo bez chloupků, čehož s klasickými žiletkami dosáhnete jen horko těžko. Časté holení žiletkou pokožku dráždí, chloupky zarůstají a tvrdnou. Navíc žiletkou si nežádoucí chloupky na mnoha místech sami neoholíte – například na velkých plochách, jako jsou záda, vás to bude stát spoustu času a budete si k tomu muset přizvat pomocníka či pomocnici. Své o tom vědí zejména muži.

Epilace pro ženy i muže

Chloupky z velkých ploch sice můžete odstranit i trháním, vyzkoušet různé vosky, depilační krémy a podobně, ale připravte se na nepříjemnou bolest a nedokonalý výsledek. Epilace laserem pomocí moderních přístrojů naopak zaručuje rychlé, rovnoměrné, bezbolestné a především trvalé odstranění chloupků. Podstoupit epilaci laserem přitom mohou ženy i muži. Epilace laserem je jednou z nejrychlejších a nejúčinnějších epilací, která je vhodná pro širokou škálu typů pokožky a barvy chloupků.

zoom

Princip laserové epilace

Princip laserové epilace je vcelku jednoduchý. Důležitý je výběr kliniky, kde vám laserovou epilaci budou provádět. Kvalitní moderní přístroje určené k laserové epilaci jsou opatřeny laserem, který díky vysoké frekvenci opakování a rovnoměrnému rozložení laserových paprsků dokáže rychle odstranit nežádoucí ochlupení (i za méně než 5 minut), a to i na velkých plochách,  jako jsou například záda.

Jak to, že to nebolí?

Co se týče bolesti, tak i v tomto případě je důležitý výběr přístroje. Kliniky disponující moderními přístroji garantují, že laserová epilace nebolí, protože jejich přístroje mají zabudované safírové sklíčko a styčná plocha s pacientovou pokožkou je chlazena na 0° C vyspělým kontaktním chlazením, což pomáhá klienty udržet v příjemném stavu po celou dobu ošetření. Během pár minut je pokožka zbavená nežádoucího ochlupení a to bez zbytečné bolesti.



Komentáře

Ludislava Kalašová
Je to moc zajimaví a poučný článek. Též je moc pěkně napsaný. A co mi dal. Dozvěděla jsem se moc zajimavé věci, které jsem nevěděla a už vím na co si dat pozor, co si vybrat. Abych byla spokojená a vyhovovalo mi to. Jen více takovích članků. Ludislava Kalašová
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!