Léto ve vlasech

Kdy jindy být nespoutaná než v teplých letních měsících? Dopřejte si volnost v oblečení, make-upu i účesu. Užívejte si léto plnými doušky, rozpusťte si vlasy a nezapomeňte jim dopřát také pořádnou dávku výživy.

Mezi nejoblíbenější letní styling patří ten plážový, i když zrovna nejste u moře. Ledabylé copánky, volné nebo retro vlny, glamour lesklé vlasy s jemným objemem – to vše jsou hity nejen letošního léta. Plážový styl se každým rokem vrací stejně jako léto a nám to nevadí. Proč taky?

Vlnité vlasy jako od moře

Rozevlátý a jakoby neupravený vzhled se hodí pro všechny typy vlasů a není složité si jej vytvořit. Na pomoc si můžete vzít například sprej s mořskou solí Toni&Guy, Hair Meet Wardrobe, který na vlasech vytvoří „tropickou“ texturu. Získáte dokonalé vlny, jež podtrhnout váš ležérní styl.

Perfektní rovné vlasy

Ležérní styl vám nic neříká a raději jste za perfekcionistku? Jestliže si vlasy žehlíte, dopřejte jim zároveň výživu. Na žehlené vlasy je ideální přípravek od značky Lee Stafford – řada pro hladké vlasy – který obsahuje zvláštní komplex chránící vlasy před teplem žehličky až do 230 stupňů. Aby vlasy vydržely co nejdéle narovnané, použijte na ně sprej Dehumidifier a uhlazující kartáč.

Vlasy v culíku

Pokud ráda nosíte vlasy v culíku a máte tmavší rovné vlasy, doporučujeme na ně nanést lesk ve spreji nebo v oleji. Vlasy tím maximálně vyniknout. Trendy jsou kombinace různých textur. Jak na to? Boční partie a spodní zadní vlasy uhlaďte, horní partii natupírujte a lehce přelakujte. Fantazii se meze nekladou. Vlasy v culíku lze vázat do mini copánku, přidávat „umělé“ prameny vlasů nebo nedbale svázat do boku vlastním pramenem vlasů.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!