Malá prsa? Hvězdy se za ně nestydí.

V době, kdy plastiky vládnou světu, se mezi celebritami najde jen málo těch, co vystavují na odiv svou přirozenou krásu a jsou na své drobné poprsí pyšné. Podívejte se, jak své minipřednosti umí nosit některé z nich.

img

Módnímu diktátu umělých prsou tyto slavné ženy nepodlehly.

Povrchní svět celebrit dokáže být velmi krutý a jakékoli tělesné nedostatky lišící se od uměle nastavených ideálů krásy mohou být tvrdě trestány ztrátou popularity a nezájmem médií. Přesto se na vrcholu “Olympu šoubyznysu” drží i hvězdy, které nebyly příliš obdařeny v horních partiích, dokonce se pravidelně umísťují na předních příčkách nejkrásnějších žen světa.

Mezi slavné krásky, které hrdě vystavují své malé poprsí na odiv, patří třeba Natalia Portman, Shakira, Gwyneth Paltrow, Kristen Stewart, Michelle Pfeiffer, Kate Blanchett, Emma Watson, Mary Kate a Ashley Olsen, Jennifer Lopez, Beyonce a mnohé další. Mezi nejznámější ploché krásky patřily dlouho i Kate Hudson a Cameron Diaz, ale obě nedávno podlehly tlaku okolí a nechaly si prsa o číslo zvětšit. Následující čtyři celebrity však jsou na své přednosti náležité pyšné a “pod kudlu” se rozhodně nechystají. 


Keira Knightley

zoom Zvětšit

Keira o plastice prsou neuvažuje.

Krásná britská herečka Keira (27) je se svými malými, ale pevnými prsy velmi spokojená a dle vlastních slov jsou pro ni pohodlnější a cítí se s nimi volná. Poté, co zaslechla zvěsti o tom, že zvažuje zvětšení prsou, hned vyvedla veřejnost z omylu a prohlásila, že i do budoucna si chce ponechat svá malá prsa, protože je miluje a je to pro ni takto přirozené. Herečce prsa často digitálně zvětšují, což jí ani tak nevadí, ale ke svým prsům na plakátu k filmu Král Artuš měla připomínky: „Byla jsem naštvaná, když byla opravdu, opravdu povislá. Když už mi udělají prsa, ať jsou aspoň pěkná.“ Keira nemá problém s odhalováním svého hrudníku, protože podle ní jsou její ňadra tak malá, že nikoho ani nemohou zajímat, ale co nikdy nechce odhalit, je její pozadí. 


Sandra Bullock 

zoom Zvětšit

Herečka se s malými ňadry cítí pohodlněji.

Ani téměř padesátiletá herečka Sandra nikdy neuvažovala o plastice prsou, i když její ňadra jsou opravdu velmi drobná. „Nevím, co bych dělala s prsy, kdybych je měla,“ řekla Sandra a přiznává, že při filmování jí obvykle dávají vycpávky, aby vybrané outfity dobře seděly. Sandra se však s umělými prsy necítí dobře a nemůže se pořádně hýbat tak, jak je zvyklá. Herečka si pochvaluje, že bez nich ji nic neblokuje a cítí se volnější. Sandra s oblibou říká, že o co víc ji Bůh obdařil v oblasti jejího pozadí, o to méně jí daroval v prsou. Známá komička také občas žertuje, že její milenci mají někdy problém její prsa vůbec najít.




Milla Jovovich

zoom Zvětšit

Bývalá modelka je na svou postavu právem pyšná.

Bývalá modelka Milla (37) pocházející z Ukrajiny si nakonec vybudovala úžasnou kariéru u filmu jako herečka a sci-fi film Pátý Element, kde hrála jednu z hlavních rolí po boku Bruce Willlise, patří již mezi kultovní záležitosti. O zvětšení poprsí Milla nikdy neuvažovala a jen v žertu jednou prohlásila, že lituje, že nemá větší prsa, aby si mohla zahrát svou oblíbenou komiksovou hrdinku Vixen, která vystupuje “nahoře bez”. Půvabná herečka přiznává, že ve většině filmů jsou její prsa digitálně zvětšena, protože sama žádná prsa prostě nemá. Milla vtipně podotýká, že většina peněz z rozpočtu na film jde na zvětšení jejích prsou a proto ji producenti nemají rádi.





Kate Moss 

zoom

Topmodelka Kate Moss svá prsa v pubertě nenáviděla.

Britská topmodelka Kate Moss (39) měla celý život tak malá prsa, že se ani neobtěžovala s nošením podprsenky. „Ne vážně, já jsem celý život nenosila podprsenky. Nikdy!“, prohlásila Kate poté, co ji dostihl věk, zpomalil se jí metabolismus a přibrala na váze. Prsa se jí tak okolo pětatřicátého roku trochu zvětšila a tehdy poprvé začala nosit podprsenky. O svých nových, stále drobných přednostech prohlásila: „Moje prsa jsou příliš velká. Možná se nebudou líbit mému příteli. Mám trošku obavy.“ Dnes je Kate se svým poprsím spokojená a ráda svá ňadra vystavuje na odiv. V dospívání však měla ke svým přednostech úplně jiný postoj. „Nenáviděla jsem svá prsa více než cokoli jiného, když jsem byla teenager. Udělala bych vše proto, abych nemusela svléknout vršek.“



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?