Maliny, kosmetika a zase maliny!

Letošní léto je ve znamení malin. Jejich omamná vůně probouzí ty nejkouzelnější vzpomínky na krásné letní chvíle.

Pokud vám maliny nerostou zrovna na balkóně, pijte malinové koktejly, používejte malinový balzám na rty, začněte den malinovou sprchou a končete ho malinovým krémem! 

Maliny jsou ovocem nacpaným vitaminy, minerály, božskou chutí a vůní. Zobat je můžeme stále, ale jak si s sebou nosit onu typickou svěží vůni? Hitem letošní horké sezóny bude malinová kosmetika! MANUFAKTURA ani tento rok nezklamala. Tradičně 2x ročně vydává limitované edice, letos přišla na svět malinová řada. 

Limitovaná edice využívá příznivých účinků hydratačního, zvláčňujícího a ochranného oleje z malinových semínek a přírodních výtažků z malinové dužniny. Je doprovázena sladce jiskrnou ovocnou vůní s jemnými zelenými tóny malinového listí. Třešinkou na dortu celé kolekce je báječný poctivý malinový sirup pro přípravu jedinečné domácí malinovky a dalších výtečných nápojů. 

V letní limitované edici provoněnou malinami najdete tyto bezvadné kousky: 


Osvěžující sprchový gel s výtažky z malin, oliv a obilných klíčků spolu s panthenolem a glycerinem šetrně myje, zklidní a zvláční pokožku. 






Zvláčňující tělové mléko s malinovým a mandlovým olejem, vyváženou kombinaci cenných rostlinných olejů z malin, mandlí a bambuckých oříšků je obohaceno o výtažek z malinové dužniny, panthenol a vitamíny. 






Ochranný krém na ruce s malinovým a hroznovým olejem, olejem z makadamových a bambuckých oříšků spolu s glycerinem a panthenolem regeneruje, hydratuje a chrání pokožku.






Výživný balzám na rty s malinovým olejem a bambuckým máslem plný cenných přírodních ingrediencí poskytuje rtům jedinečnou péči. 







Osvěžující malinový sirup obsahuje 73% přírodní ovocné složky – malinové šťávy a hruškového pyré. Základ pro svěží letní drink! 

Mlsejme a rozmazlujme se malinovou řadou. MANUFAKTURA skloubila tradici spolu s nejnovějšími kosmetickými poznatky a výsledek rozhodně stojí za to. 

Více informací zde



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?