Maminky zbystřete! I taková pevná a plná prsa můžete po porodu mít

Paní Markéta, 24 - na mateřské dovolené podstoupila zvětšení prsou v soutěži Krásnější díky plastice s klinikou Medicom VIP

Markétu přihlásil do soutěže o zvětšení poprsí její manžel. Chtěl jí splnit sen mít zpět pevná a plná prsa, která měla před těhotenstvím. Cesta k vytouženému miminku nebyla snadná. Museli jít na umělé oplodnění a jejich holčička se navíc narodila předčasně. Po narození byla skoro 2 měsíce v nemocnici, k tomu se objevily zdravotní komplikace. Nebylo to pro oba rodiče zrovna lehké období, Markéta trávila v nemocnici s holčičkou každý den, nedokázala téměř nic sníst a trápila se. Hodně v tomto období zhubla a to se podepsalo také na velikosti jejích prsou. Všechno nakonec dobře dopadlo a za Markétinu statečnost a péči v tomto těžkém období jí chtěl splnit sen, po kterém toužila – mít zase krásná a větší prsa. Jak uvedl sám manžel: „Zaslouží si to!“

„Po vzájemné dohodě jsme zvolili implantát značky Polytech o velikosti 320ml. Implantát jsme uložili pod sval přístupem z podprsní rýhy. Operace trvala necelou hodinu a proběhla bez komplikací, stejně jako pooperační hojení. Výsledná velikost prsou je adekvátní k její postavě, nejsou ani malá ani velká, což je taková moje filozofie, nedělat příliš velká prsa,“ vysvětluje MUDr. Petr Pachman, který operaci paní Markéty prováděl.



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!