Manufaktura: jarní edice Sedmikráska

Rozhodly jste se pro jarní vzpruhu pro tělo i mysl a nyní přemýšlíte, co je to pravé pro vás?

Sedmikrásková řada v limitované jarně-letní edici bravurně doplnila řadu kosmetických specialit představených v loňském roce.

Něžná sedmikráska byla již v historii považována za všelék a elixír krásy. Jedna z pověstí dokonce praví, že kvítky vznikly ze slz Máří Magdalény. Dnes již víme, že za blahodárné účinky jsou zodpovědné přítomné cenné minerální látky, ovocné kyseliny, proteiny i aminokyseliny, antioxidační flavonoidy a hydratační polysacharidy. Květní lístky napěchované vitamíny jsou zjara vítaným zpestřením kuchyně. Výtažek ze sedmikrásky napomáhá zklidnění, hydrataci, rozjasnění a omlazení pleti, odvary ze sušených sedmikráskových květů se již po staletí využívají v lidovém léčitelství. Všechny produkty limitované edice jsou doprovázeny bezalergenní něžnou vůní a doslova nadupané jarním přívalem svěžesti! 

Hydratační sprchový gel & šampon 2 v 1 se sedmikráskou a mandlovým olejem 

zoom Zvětšit

Hydratační sprchový gel & šampon 2 v 1

Sedmikráskový výtažek, bohatý na minerální látky, ovocné kyseliny a přírodní rostlinné antioxidanty spolu s mandlovým olejem, ovesným beta-glukanem, obilnými klíčky, glycerinem a panthenolem šetrně myje, zklidní a zvláční pokožku a vlasům dodají čistotu, hydrataci, pružnost, lesk a ochranu.

Hydratační krém na ruce se sedmikráskou a bambuckým máslem 

zoom Zvětšit

Hydratační krém na ruce

Zjemňující a hydratační sedmikráskový výtažek, výživné a regenerační rostlinné oleje z makadamiových a bambuckých oříšků, zvláčňující rostlinný glycerin a zklidňující ovesný beta-glukan, panthenol, allantoin a vitamín E v rychle vstřebatelném krému, který nezanechává na pokožce pocit mastnoty. 

Osvěžující bylinný sirup se sedmikráskou, mateřídouškou a citrónovou trávou a osvěžující zelený čaj se sedmikráskou, lípou a heřmánkem 

Mnoho cenných a zdraví prospěšných látek dodá základ domácím nápojům, které jsou zdravější alternativou přeslazených nealkoholických nápojů, mnohdy plných zbytečné chemie. Pusťte si jaro na váš stůl! 

Sedmikrásková limonáda 

zoom Zvětšit

Sedmikrásková limonáda

Sedmikráskový sirup zalijte vychlazenou perlivou vodou či tonicem (ideální ředění je 1:10), přidejte šťávu z citrónu, led, zlehka promíchejte a ozdobte čistými čerstvými sedmikráskovými květy.

Sedmikráskový ledový čaj 

zoom Zvětšit

Sedmikráskový ledový čaj


Uvařte si dle návodu sedmikráskový zelený čaj, nechte zchladnout, ochuťte sedmikráskovým sirupem (ideálně v poměru 1:10), přidejte citrónovou šťávu a promíchejte. Servírujte s kostkami ledu a sedmikráskovými květy.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!