Medová kosmetika

Oblíbila jste si medovou kosmetiku? Připravili jsme pro vás přehled top medových přípravků, které mají na rty, obličej i pokožku celého těla velmi pozitivní vliv. Vyberte si kvalitní kosmetiku z medu a hýčkejte se.

Rty

Celoroční péči o rty vám poskytne medový balzám v kuličce značky Pleva (59 Kč). Rty zjemní, zvláční, podpoří jejich hydrataci a přirozený lesk. Dražší variantu medového balzámu na rty nabízí značka Lush, balzám Honey Trap (245 Kč). Honey Trap poskytuje dokonalou péči o rty, je vyroben z vysoce kvalitních surovin a zároveň se jedná  výrobek netestovaný na zvířatech.

zoom Zvětšit

Balzám Honey Trap, Lush

Obličej

K odlíčení pleti dokonale poslouží odličovací mléko Milk & Honey Gold, Oriflame (159 Kč). Krémové odličovací mléko s výtažky z mléka a medu jemně odstraní make-up a nečistoty, zanechá pleť čistou, vyživenou a hydratovanou. V boji proti vráskám pomůže medový krém Honey Line, Pleva (797 Kč), jenž má dlouhotrvající efekt. Pleť zanechá hladkou, jemnou, pružnou a pevnou.

Ruce

Dopřejte si jedinečný požitek z „obyčejného“ mytí rukou. Mýdlo Honey I Washed The Kids, Lush (155 Kč) s vůní medu a karamelu nemá chybu. Hydrataci a výživu dodáte svým rukám používáním medového krému na ruce od značky Pleva (89 Kč). Krém obsahuje bílkoviny, minerální látky, vitamíny, enzymy a řadu dalších látek, které podporují výživu pokožky rukou.

zoom Zvětšit

Sprchový gel Crabtree & Evelyn

Tělo

Odstraňte odumřelé buňky, vyrovnejte tón své pokožky a zároveň svou pokožku dokonale hydratujte pomocí sprchového gelu Citron, med a koriandr, Crabtree & Evelyn (470 Kč). Pro udržení pružné, pevné a hydratované pokožky je vhodný tělový olej BIO mléko a med od značky Lavera (215 Kč), který můžete používat po koupeli a je vhodný i pro relaxační masáže.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?