Mimořádně snadné bělení zubů zvládnete i Vy!

Krásný úsměv můžete mít i Vy. Možná namítáte, že nemáte dokonale bílé zuby.

Proto je tu převratné bělení zubů pomocí White Pearl s patnáctiletou tradicí a více než 100 000 spokojenými zákazníky vás přesvědčí, že to není vůbec žádný problém! Stomatologický gel propůjčí vašim zubům bílou barvu na dva roky a výborně se hodí i pro osoby s citlivými zuby. Neobsahuje totiž abrazivní složky. Naopak výtažky z heřmánku, granátového jablka a z aloe vera jsou šetrné nejenom k zubům, ale pečují i o dásně.

Bělení je jednorázové, bezbolestné a díky velice snadné aplikaci to zvládne úplně každý. Díky inovacím lze nyní bělit zuby v pohodlí domova i během spánku. Sada White Pearl obsahuje stomatologický gel, vyvinutý specialisty v USA, a dále 4 tvarovatelné aplikátory. Ty se dokonale přizpůsobí vašim zubům. Velice oblíbená jsou i bělicí pera White Pearl.

Produkty můžete zakoupit v drogeriích DM, Teta, Rossmann, dále v lékárnách a v Globusu. Objednat si je můžete i v e-shopu www.krasnyusmev.cz, poštovné při objednávce nad 500Kč nehradíte.

Bělicí sada obsahuje 130 ml stomatologického gelu a čtyři aplikátory. Stojí 749 Kč. Set 3 bělicích per můžete pořídit již za 399 Kč. Přejeme hodně důvodů ke krásnému úsměvu a také přejeme krásný úsměv s White Pearl!

Doporučeno zákazníky, sledujte facebok White Pearl, nebo server heureka.cz, kde je White Pearl dlouhodobě TOP 1 v bělení zubů.



Komentáře

kamča
Jo jo to používám a je to naprosto SUPER!
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.