Modní trendy podzim a zima 2017/2018

Rozpálené letní dny se chýlí ke svému konci a přichází chladnější sezóna plná nových a úžasných trendů. Pojďme si představit ty nejvýraznější z nich.

Lesk a třpyt

img

Záblesky letního slunce nás budou provázet i podzimními chladnějšími dny, alespoň v podobě zářivých, blýskavých materiálů. Metalické a kovové odlesky lehce připomínají futuristické outfity scifi filmů ze vzdálené budoucnosti, ovšem s výrazným vlivem retro disca ze sedmdesátých let. Ať už je váš názor na blyštivé kousky oblečení jakýkoli, připravte se na to, že vám v nadcházejí sezóně občas někdo hodí prasátko do očí.

Dáma v červeném

img

Oficiální barva podzimně-zimní sezóny? Jednoznačně červená ve všech svých odstínech. A nejlépe od hlavy až k patě. Barva, které vzbuzuje výrazné emoce a patří mezi hlavní atributy ženskosti, sluší prakticky každé ženě, stačí si jen zvolit ten správný odstín. Kombinovat můžete i několik tónů červené dohromady. Skvěle třeba vypadá ohnivě rudá s elegantní vínovou. Pokud si netroufnete na celočervený outfit, vsaďte alespoň na doplňky v barvě krve.

Rozverné „sedmdesátky“

img

Příliv barev letos na podzim zaručí i návrat retro stylu sedmdesátých let, který zaujme svou hravostí i smyslem pro nadčasovou eleganci. Návrat hlásí i takzvaný „double denim“, tedy džíny nošené zároveň s džínovou košilí nebo bundou. Nechybí ani příznačné detaily, jako jsou výrazné špičaté límečky u košil, barevná kožešina, kostkovaný motiv, kalhoty vysoko do pasu a sukně v délce pod kolena doplněné vysokými kozačkami.

Podzimní květiny

img

Máte květinové potisky spojené převážně s jarní sezónou? Nejste samy. O to překvapující, a nutno říci, že mile, je záplava květinových motivů v kolekcích pro podzim a zimu. Jako by se návrháři vzácně shodli v tom, že žena by měla rozkvétat po celý rok a pochmurnou náladu podzimní sezóny rozptýlit vzpomínkou na rozkvetlé jarní louky a letní zahrady. Květinové potisky zkuste v zimě kombinovat s černou krajkou a hrubšími hřejivými materiály.

Matrix

img

Vzpomínáte na postavu sexy počítačové programátorky a hackerky Trinity z kultovní série filmů Matrix? Její vytříbený a čistý styl vyznačující se skvěle padnoucími černými kousky oblečení si možná vybavili i někteří módní návrháři, když navrhovali kolekci pro letošní podzim a zimu. Černá lesklá kůže a svůdná ženská silueta působí velmi neohroženě, sebevědomě až dominantně a zdaleka ne každá žena si na takto nepřehlédnutelný styl troufne. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.