Najděte svůj dokonalý účes!

Účes je důležitou součástí image každého člověka. Jeho výběr ovšem není jednoduchou záležitostí, protože barva a střih vlasů může váš vzhled hodně vylepšit, ale také vám nemusí příliš sednout. Naštěstí pro vás máme rady, jak na to!

img

Objevte svůj dokonalý look s virtuálním vizážistou HappyHair

Již dávno je pryč doba, kdy jste museli být odkázáni pouze na zastaralé katalogy nafocených modelek a modelů. Moderní doba nabízí možnost výběru účesů online! Jedinečný projekt virtuálního kadeřníka světového formátu najdete na Happyhair.cz.

Vyzkoušejte si různé účesy

Cesta k novému vzhledu je opravdu jednoduchá. Stačí vložit portrétní fotografii a vaše proměna může začít. Aktuálně si můžete vybírat z více jak čtyř tisíc čtyři sta účesů, které připravili profesionálové z celého světa. Výběr odstínů vlasů a jednotlivé kategorie střihů jsou samozřejmostí. Bonbónkem pro váš look je možnost vyzkoušet si make up a líčení obličeje, rtů a očí. Díky tomu si můžete otestovat, jaká vizáž je pro vás ta pravá!

Staňte se celebritou

Další velmi zajímavou alternativou výběru je fotogalerie slavných osobností. Účesy celebrit často udávají módní trendy a vy se tak můžete stát jejich součástí. Stačí se inspirovat v rozsáhlé databázi těchto účesů. Zde si tedy můžete vybrat styl, který se vám líbí a stát se světovou celebritou. Navíc byste neměli zapomenout spolu s dalšími návštěvníky Happyhair.cz hodnotit a komentovat fotografie. Díky tomu se totiž tento interaktivní portál stává místem širokých možností.

Navštivte přední světové kadeřníky

Internet je kouzelným místem, které nabízí možnost cestovat a přitom zůstat v pohodlí domova. Proto ani vy nemusíte řešit, jak se dostanete do předních světových salónů a co vás to bude stát. Přesto si můžete vybrat a vyzkoušet některý z jejich účesů! Střihy světových salónů jsou totiž k dispozici v pravidelně aktualizované fotogalerii. Stačí si z nich jen vybrat ten pravý a budete in.

Rozhodnutí, zda půjdete s dobou a využijete nejnovější možnosti virtuálního světa je samozřejmě jen na vás. Nezávisle na tom ovšem platí, že takovou možnost vybrat si kompletní vizáž obličeje a účesu nikde jinde nenajdete! Navíc pravidelná aktualizace účesů a fotografií je zárukou, že nezaspíte dobu.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!