Nedělejte si už vrásky kvůli vráskám!

V dnešní zrychlené době, době mobilů, sociálních sítí, nezdravého způsobu života a stresu si ani neuvědomujeme, jaký vliv má toto všechno na náš organizmus. Kromě toho, že trpíme nespavostí, se u nás můžou projevit také civilizační choroby.

img

MATRICIANE skutečný „biologický ochranný štít“, který pokožce poskytuje optimální ochranu

Například cukrovkou trpí kolem 800 000 lidí žijících v České republice. Odraz tohoto způsobu života se projevuje i tam, kde to chce každá žena asi nejméně – na naší tváři. Tvář prozradí naší momentální náladu, zdravotní stav, věk i to zda a jakým způsobem o naši pokožku pečujeme.

První známky stárnutí se projevují zhruba od 25 let na povrchu pokožky (na úrovni epidermis), nicméně jsou výsledkem skupiny změn, které se dotýkají i hlubších vrstev kůže (dermis). Můžeme na sobě pozorovat první mimické vrásky, pokožka je jemnější, křehčí, postrádá jas a pružnost. Pokud chceme, aby naše pokožka vypadala co nejlépe, musíme jí dopřát kromě dostatku tekutin a hydratace také správnou péči.

LABORATOIRE BIODERMA přináší řešení v podobě produktu MATRICIANE MULTI-DÉFENSE

Krém ideální pro mladou ženu, vystavenou zesíleným agresivním vlivům vnějšího prostředí. Skutečný „biologický ochranný štít“, který pokožce poskytuje optimální ochranu proti UV záření a proti znečištěnému vnějšímu prostředí, zejména ve městě. Předchází stárnutí pleti, navrací pleti vitalitu a detoxikuje ji. Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější.

JAKO JEDINÍ PUSOBÍME AŽ NA ÚROVNI DERMIS

zoom

MATRICIANE MULTI-DÉFENSE

MATRICIANE MULTI-DÉFENSE obsahuje patentovaný komplex 63 účinných, tělu vlastních látek díky unikátnímu patentu MATRICIUM®. Tyto látky vytvoří optimální buněčné prostředí pro skutečně hloubkovou regeneraci buněk. Buňky potřebují základní látky pro svou obnovu, růst a množení. Během toho, jak naše tělo stárne, se tyto látky postupně vyčerpávají, což se na pokožce může projevit prvními vráskami. Matricium je jako „živá voda“, která buňky opět nastartuje k jejich přirozené činnosti. Pro dosažení dokonalého účinku je v krému obsažen také silný antioxidant Carnosin.

Díky tomu bude Vaše pokožka revitalizovaná, opět získává přirozený mladistvý vzhled, jas a svěžest. Pokud jste i Vy mladá žena, která chce mít krásnou pleť „plnou života“, navštivte www.matriciane.cz, kde můžete získat svůj první MATRIX BEAUTY SET ZDARMA, dozvědět se spoustu zajímavých informací a zeptat se na chatu na různé otázky VIP osobností, lékařů, bloggerek i odborníků!

LABORATOIRE BIODERMA

POMÁHÁME POKOŽCE OBNOVIT JEJÍ PŘIROZENÉ MECHANISMY




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.